Jovana Joksimović

Mnoge žene ga kriju kao zmija noge, ali ne i Jovana Joksimović (foto)

Autor:

20.12.2023 21:13

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Fotografija Jovane Joksimović privukla je nezapamćenu pažnju javnostiIako je krajem aprila proslavila 42. rođendan, Jovana Joksimović slovi za jedno od najlepših televizijskih lica na našmh malim ekranima. 

Na ležernom, ali otmenom stilu i besprekornoj lepoti mogle bi da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice, pa je upravo iz tog razloga stara fotografija Jovane Joksimović mnoge iznenadila. 

Instagram

 

Preko društvenih mreža voditeljka se prisetila poslovnih početaka i prvih fotografija za "BK" televiziju, a tu su još neka dobro znana lica: Zoran Baranc, Zoran Trifunović, Nataša Jeremić i Slavko Beleslin.

Pročitajte Ovo je bivši verenik Jovane Joksimović, ostavila ga je zbog Željka (foto)

Dve decenije stara uspomena naišla je na oduševljenje Jovaninih pratilaca, a posebno je zanimljiva frizura koju je u to vreme nosila, kao i stil odevanja koji je sada ponosno pokazala.

Fotografija Jovane Joksimović privukla je i pažnju novinara Aleksandra Filipovića koji je na istoj televiziji vodio emisiju "Tabloid".

- Ekipa iz snova! Televizija sa fantastičnim licima. Kakvi dani. Temelji za sve dalje uspehe - poručio je Filipović u komentaru. 

Komentari. (0)

Loading