Jovana Joksimović

Modna lekcija Jovane Joksimović: Kratka, bela haljina je omiljeni komad ove jeseni (foto)

Autor:

03.11.2023 21:15

Foto:

Foto:

Stil Jovane Joksimović modni kritičari uvek ocenjuju najvišim ocenama



Jovana Joksimović osim što važi za jednu od omiljenih voditeljki na našim prostorima, takođe slovi za jednu od najbolje odevenih dama na javnoj sceni.

Godine su za nju samo brojka te je svakim novim danom ona sve lepša i zgodnija, a i stil Jovane Joksimović je besprekoran od kada se pojavila na malim ekranima, moglo bi se reći.

Instagram

 

Urednica i voditeljka jutarnjeg programa na K1 televiziji neretko obuče damske modele kratkih sukanja i haljina, koji zrače elegancijom i u prvi plan ističu njenu besprekornu figuru i savršeno izvajano telo.

Tako se i danas za rane jutarnje sate kada radi odlučila za mini-haljinu bele boje, vrlo atraktivan jesenji model dugih rukava poznate modne kuće.

Stil Jovane Joksimović dame obožavaju

Jovanin izbor bila je haljina sa svedenim V-izrezom, potpuno pripijena uz telo, koju krase dva reda zlatnih dugmića, kao i visoki džepovi koji vizuelno "podižu" struk.

Youtube Screenshot

 

Supruga Željka Joksimovića, koju obično viđamo u visokim potpeticama, i ovog puta je odabrala proverene elegantne cipele sa visokom a tankom štiklom, i to u neutralnoj nude nijansi, čime je bela haljina dodatno došla do izražaja.

Pročitajte Ovo je bivši verenik Jovane Joksimović, ostavila ga je zbog Željka (foto)

Ovakav komad garderobe veoma je popularan u jesenjim danima i može se kombinovati uz sve.

Obično se nose s elegantnim cipelama, kao što je to ovog puta učinila Jovana Joksimović, ili s kratkim čizmama, a izgleda još efektnije u spoju sa visokim čizmama preko kolena za večernje prilike.

Youtube Screenshot

 

Uglavnom ih viđamo u kombinaciji sa dužim mantilima, a bez obzira na to birate li jednobojnu ili dezeniranu varijantu – nećete pogrešiti.

Komentari. (0)

Loading