Jovana Joksimović

Izašla na crtu holivudskim damama: O cipelama Jovane Joksimović ne prestaje da se priča

Autor:

14.11.2023 18:11

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Cipele Jovane Joksimović su prelepe ali i preskupe



Sve poglede pokupila je Jovana Joksimović kada se pojavila na reviji Lepe Brene pre nekoliko večeri. 

Urednica i voditeljka jutarnjeg programa na K1 televiziji blistala je u cvetnoj haljini, ali cipele Jovane Joksimović ipak su najkomentarisanije bile te večeri. 

Boško Karanović

 

Haljina i oversized sako istog dezena privukli su pažnju modnih kritičara koji su još jednom konstatovali da voditeljka ne ume da pogreši kada su modni izbori u pitanju. 

Ipak, ona je uz šarenu odevnu kombinaciju savršeno uklopila crnu veću, lakovanu torbu i cipele koje su neobične, a ipak klasične, efektne, a ipak suptilne.

Cipele Jovane Joksimović obožavaju holivudske zvezde

Iako na prvi pogled zaista deluju jednostavno krasi ih jedan upečatljiv detalj. Asimetrična traka ukrašena sićušnim kristalima, zahvaljujući kojoj Jovanino modno izdanje izgleda još glamuroznije, pa je ovakva obuća odličan izbor za najsvečanije trenutke.

Boško Karanović

 

Cipele Jovane Joksimović su model brenda "Giuseppe Zanotti", nazvane Filipa sa tankom štiklom visokom oko 9 centimetara.

Pročitajte Modna lekcija Jovane Joksimović - Kratka, bela haljina je omiljeni komad ove jeseni (foto)

Očaravajuće i prelepe, ovo su cipele koje možete kombinovati uz bilo koji komad garderobe. Ipak, njihova cena je posebna priča. 

Za ovaj mali modni dragulj treba izdvojiti bezmalo 150.000 dinara, ili nešto više od 1200 evra. Šta vi mislite, vrede li tih para?

Komentari. (2)

Loading
Bebe

18.11.2023 12:15

Svako neka uziva u cemu voli. Pogledajte cipele Taro Išide. Mmmmm.

Maja

20.11.2023 15:50

Ubedljivo najlošije obučena voditeljka, nikad otmena, uvek prekratke haljine i suknje, bez ikakvog stila, ne znam gde uopste pronalazi taj kič id garderobe i cipela, nekako sve deluje staro i prevazidjeno..steta, ima novac ali nema dobar ukus. Deluje uvek kao siromašna rodjaka sa sela.