Jovana Joksimović

Ovo je bivši verenik Jovane Joksimović, ostavila ga je zbog Željka (foto)

Autor:

29.10.2023 13:03

Foto:

Foto:

Verenik Jovane Joksimović bio je ovaj poznati biznismenJovana i Željko Joksimović uživaju u ljubavi i važe za jedan od najskladnijih parova, međutim, malo ko se seća da je voditeljka pre braka ludo volela ovog poznatog biznismena. 

Ata Images

 

Pre nego što je uplovila u vezu, a potom i u brak sa Željkom, verenik Jovane Joksimović bio je poznati biznismen i direktor nekadašnje BK Televizije Aleksandar Zeremski

Pročitajte Ništa nije slutilo na kraj - Ovako je Željko Joksimović izgledao na prvom venčanju (foto)

Bivši verenik Jovane Joksimović poslednji put našao se pod budnim okom javnosti kada se njegova ćerka iz prvog braka Mia udala za fudbalera Marka Grujića.

Ljubavni život Aleksandra Zeremskog posle razvoda dugo je punio novinske stupce, što nas i ne čudi budući da je za partnerke birao poznate dame.

Sa Jovanom Joksimović, koja je 12 godina mlađa od njega, zabavljao se pet godina, verili su se, da bi mu ona posle dve nedelje vratila prsten.

Arhiva ekskluziva

 

Sve se dešavalo u vreme čuvene Evrovizije koju je Marija Šerifović dovela u Beograd, a Jovana vodila program zajedno sa Željkom Joksimovićem, za koga se kasnije i udala.

Na dočeku Nove 2009. godine Aleksandar je otpočeo romansu sa Aleksandrom Radović, sa kojom je kasnije dobio ćerku Ninu.

Ipak, ljubav nije potrajala, a pevačica ga je ostavila samo mesec dana nakon porođaja.

Pročitajte Danas jedna od najlepših voditeljki, a nekada... Ovako je Jovana Joksimović izgledala pre 22 godine

Naredne godine upoznao je Divnu Ljubojević, interpretatorku duhovne muzike.

Bivši verenik Jovane Joksimović i njegova izabranica su se posle sedam godine veze venčali u manastiru Vavedenje Presvete Bogorodice na Senjaku i do danas uživaju u skladnom braku.

 

 

 

Komentari. (0)

Loading