Željko Joksimović

Ništa nije slutilo na kraj: Ovako je Željko Joksimović izgledao na prvom venčanju (foto)

Autor:

06.09.2023 12:21

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Željka Joksimovića na prvom venčanju je mnogima zapao za oko



Jovana i Željko Joksimović uživaju u ljubavi i važe za jedan od najskladnijih parova, međutim, pevačeva prva supruga Vesna se sve češće pominje u javnosti.

Ata Images

Naime, Željko i Vesna venčali su se 1995. godine, kada je pevač imao svega 23 godine, a sada je na društvenim mrežama osvanula fotografija sa bajkovite ceremonije. 

Vesna je nosila venčanicu koja je u to vreme bila veoma moderna, sa zanimljivim detaljima oko vrata, a izgled Željka Joksimovića potpuno je drugačiji od današnjeg. 

Pročitajte Najlepša devojka Valjeva, odmah se zaljubio - Ovako je prva Željkova supruga izgledala u mladosti

- Željko i njegova bivša supruga Vesna bili su moji đaci. Išli su u isto odeljenje, ali tada niko nije mogao ni da pomisli da će se jednog dana venčati.

Jednog dana video sam Vesnu da dolazi kod Željka i da se drže za ruke. Bilo mi je drago jer sam znao da su oboje dobra deca. Dobacim: „O, dobar dan, komšinice“, a ona se zacrvenela.

Posle čujem da pričaju po kraju kako se zabavljaju. Nešto kasnije ona se gotovo preselila kod Joksimovića. Ubrzo su se i venčali - ispričao je svojevremeno nekadašnji direktor Valjevske gimnazije Milan Srećković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Iako je sve izgledalo bajkovito, brak Vesne i Željka nije potrajao. U to vreme spekulisalo se da je do razlaza došlo zbog pevačeve ambicije i želje da izgradi uspešnu karijeru.

Pročitajte Jovana Joksimović progovorila o odnosu sa Minom - Ne mogu da joj budem majka ni drugarica

Nakon razvoda Željko se preselio u Beograd dok su Vesna i njihova ćerka Mina nastavile život u Valjevu. O prvoj supruzi Joksimović je imao samo reči hvale:

‒ Vesna je majka mog deteta i ima posebno mesto u mom životu. Bilo bi ružno da je drugačije. Mi se, u stvari, nikada nismo ni rastajali. Svakodnevno se čujemo i imamo odličan odnos.

Komentari. (0)

Loading