Hale Beri

Posle 8 godina na sudu konačno kraj: Hali Beri i Olivije Martinez zvanično razvedeni

Autor:

24.08.2023 15:00

Foto: Photo by Kevin Winter/Getty Images

Foto: Photo by Kevin Winter/Getty Images

Razveli se Hale Beri i Olivije Martinez prenose strani mediji



Razveli se Hale Beri i Olivije Martinez prenose strani mediji.

Glumica se zvanično razvela od supruga nakon osam mučnih godina na sudu.

Naime, nekadašnji supružnici proces razvoda započeli su još 2015. godine, ali je razvod trajao godinama jer nisu mogli da se dogovore oko starateljstva.

Photo by Mark Davis/Getty Images

 

Sada kada su se Hale Beri i Olivije Martinez razveli, kako prenosi Page Six, prema njihovoj nagodbi, glumica mora da plaća veliki iznos novca za alimentaciju. Mesečno će morati da daje osam hiljada dolara kako bi izdržavala sina Mejsija (9).

Osim toga, slavna glumica moraće svom bivšem suprugu da daje 4,3 odsto zarade, u slučaju da dobije više od 2 miliona dolara, što će se smatrati dodatnim troškovima za izdržavanje njihovog sina.

Pročitajte Zbog bolesti potpuno promenila ishranu - Hale Beri nikada ne jede ove tri namirnice

Hale Beri će svom sinu plaćati i privatno školovanje, školsku uniformu i školske potrepštine. Dogovorili su se i da će plaćati troškove svih Mejsijevih vannastavnih aktivnosti, te da će mu platiti zdravstveno osiguranje, kao i sve medicinske troškove koji nisu uključeni u osiguranje.

Uz troškove za njihovog sina, glumica će platiti i troškove advokata svom bivšem. Ipak, o sinu će se brinuti jednako, a oboje mogu da ga viđaju pola sedmice, ili od ponedeljka do srede ili od srede do petka. Za vikende će se izmenjivati.

Photo by Joshua Blanchard/Getty Images for Treats! Magazine

 

Podsetimo, Hale Beri i Olivije Martinez su vest o razvodu objavili putem zvaničnog saopštenja, samo dve godine nakon venčanja.

- Teška srca smo odlučili da se razvedemo. Nastavljamo dalje puni ljubavi i poštovanja jedno prema drugom i fokusiramo se na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo samo sreću u životu - napisali su tada.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading