Dragana Katić

Dragana Katić (58) ovu namirnicu nikada ne drži u frižideru i nema ni kilogram viška

Autor:

14.04.2024 10:01

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ishrana Dragane Katić pomaže joj da ostane u formiIako u poslednje vreme ne trenira redovno kao ranije, ishrana Dragane Katić (58) ključ je njenog fenomenalnog izgleda.

Voditeljka emisije "Nikad nije kasno" iz ishrane je eliminisala mesne prerađevine i odmah je primetila promenu.

G.G./ATA Images

 

Ishrana Dragane Katić bazira se na namirnicama iz prirode

Dragana tvrdi da suhomesnate proizvode više uopšte ne drži u kući.

- Prvo što sam učinila je da sam potpuno izbacila suhomesnate proizvode. Znači uopšte nema ništa toga u kući, eventualno ako negde odem kod nekoga, pa postoji to u sklopu večere i posluženja onda tako nešto uzmem - kaže ona.

Voditeljka u svom jelovniku ima zastupljene namirnice iz prirode, što podrazumeva voće, semenke i čajeve.

- Voće sam celog života u ogromnim količinama jela, salate takođe, tako da je to negde bio sastavni deo mog života oduvek. Ubacila sam poslednjih godina ovsene pahuljice, čija seme, lanovo seme, kurkumu. 

Pročitajte Dragana Katić očajna - Ovo postaje veoma vulgarno... (video)

- Počela sam više da pijem čajeve, recimo to nisam nekada uopšte koristila. Međutim, u poslednje vreme sam počela baš to dosta da koristim. Vrlo često pijem čaj od đumbira ili neki napitak od đumbira i limuna - kaže Dragana.

Dragana je ranije redovno trenirala, ali to se poslednjih godina promenilo.

- Bila sam do korone vrlo redovna u teretani, što se i na meni videlo u krajnjoj liniji. Kao što se sada vidi da nisam redovna. Posle korone nisam uspela nikako da se vratim i da uhvatim bar nekih šest meseci da budem redovna. 

Ranije sam zaista tri puta nedeljno išla, ako ne i više. To sam praktikovala i sada u kući imam jednu spravu, pa je povremeno koristim. To nije dovoljno, ali bar koliko-toliko. Nadam se da ću u nekom narednom periodu zaista uspeti da se disciplinujem i da se ponovo vratim teretani - rekla je ona.

 

Komentari. (1)

Loading
sl

19.04.2024 11:01

auuu, ni viska kazes????