Jovana Jokimović

Lepša je od tebe: Reči Koste Joksimovića su Jovani slomile srce (foto)

Autor:

21.04.2024 20:04

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Reči Koste Joksimovića su Jovani slomile srce



Dvadeset meseci posle bajkovitog venčanja na Maldivima, Jovana i Željko Joksimović su se na večnu ljubav zarekli i u beogradskoj Crkvi Svetog Aleksandra Nevskog.

Jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni u braku je dobio sina i dve ćerke, a upravo su reči Koste Joksimovića šarmantnoj voditeljki slomile srce. 

Miloš Nadaždin

 

Tokom gostovanja u emisiji „Ako progovorim” Jovana je progovorila o karakteru svoje dece i otkrila koje su joj to reči Koste Joksimovića slomile srce. 

Pročitajte Iznenadni krah ljubavi Jovane Joksimović je sve zatekao, izgledali su tako zaljubljeno i srećno

- Moram da ispričam, to mi je jedna od najboljih situacija koje smo imali sa Kostom. Kosta inače nije dete koje se nešto oduševljava, uopšte ne komentariše tuđi fizički izgled.

I sad, sećam se da je jednom kad smo gledali „Grdanu” sa Anđelinom Džoli, a imao je jedno tri godine, rekao meni: „Mama, je l' moguće da je ona ovoliko lepa?”

Ja kažem: „Jao ljubavi, jeste, ona je stvarno prelepa, ali je l' ti lepša ona ili mama?” Jer su meni svi objašnjavali da su muškoj deci majke uvek najlepše.

Pročitajte Mnoge žene kriju, ali ne i Jovana Joksimović - Dugo se suočavam sa ovim problemom

A on kaže: „Pa, mama, ona je baš mnogo lepša od tebe”. Ja kao, Bože, jesam se uvredila... I, kao, nije me pogodilo, ali sam zapamtila i evo godinama pričam samo o tome - prisetila se ona kroz smeh.

Komentari. (0)

Loading