Jovana Joksimović

Mnoge žene kriju, ali ne i Jovana Joksimović: Sa ovim problemom se dugo suočavam

Autor:

05.04.2024 14:56

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Lice Jovane Joksimović svi gledaju netremice, ovo je razlog



Jovana Joksimović u aprilu će proslaviti 43. rođendan iako je u to, kada je vidimo bez trunke šminke, zaista teško poverovati.

Za najpopularniju voditeljku u regionu godine su samo broj, a prirodna lepota apsolutni imperativ. Ipak, lice Jovane Joksimović danas su svi netremice gledali. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

U jutarnjem programu „Uranak” supruga pevača Željka Joksimovića otkrila je sa kakvim se problemom suočava. Nakon ovog priznanja lice Jovane Joksimović postalo je glavna tema u medijima. 

Pročitajte Da li biste u ovome došli na gala proslavu? Jovana i Željko u centru pažnje (foto)

- Gojaznost spada u one bolesti gde je čovek stigmatizovan, obeležen. Kao kad imate vitiligo, pa svako ko uđe to primeti - pričala je doktorka Jagoda Jorga.

- Jeste. Pa, ja imam vitiligo i svako ko uđe kaže: „Jao, imaš nešto belo”. Super ste napravili to poređenje, to je tačno - priznala je Jovana, pokazujući svoje lice.

Inače, vitiligo se najčešće javlja između 10. i 30. godine života. Često je udružen sa drugim bolestima, poput dijabetesa, bolesti štitne žlezde, anemije, alopecije, Adisonove bolesti…

Pročitajte Ovo je bivši verenik Jovane Joksimović, ostavila ga je zbog Željka (foto)

Manifestuje se u vidu jasno ograničenih mlečnobelih polja različite veličine, obično kružnog oblika i simetričnog rasporeda.

Promene su najčešće na koži iznad zglobova prstiju, laktova, kolena, oko prirodnih otvora - očiju, nosa, usta, oko pupka, u pazušnim jamama.

Komentari. (0)

Loading