Verica Rakoćević

Zbog ovoga je Verica Rakočević završila u Urgentnom centru

Autor:

01.04.2024 15:13

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zdravlje Verice Rakočević bilo je narušeno



Naša najpoznatija modna kreatorka Verica Rakočević danas izgleda nešto drugačije nego u vreme najveće popularnosti, a razlog za to nisu samo godine koje neumitno prolaze.

Mateja Stanisavljevic/ATA Images

 

U novoj emisiji „RTS Ordinacija” saznajemo zbog čega je zdravlje Verice Rakočević bilo ozbiljno narušeno.

Pročitajte Fotografija ne laže - Ovako je Verica Rakočević izgledala pre 57 godina (foto)

Naime, malo ko zna da je Verica svojevremeno prodala tri stana kako bi spasila posao.

Iako egzistencija njene prodice i pristojan život nikada nisu dovedeni u pitanje, zdravlje Verice Rakočević je zbog velikog stresa bilo na klimavim nogama. 

- To nije strah, to je jedna vrsta napetosti i tenzije koja dovodi do toga da mi se malo i šećer poremetio i to je bukvalno samo na nervnoj bazi, od stresa.

Kada sam se vratila u Beograd iz Rima, a tamo sam imala relativno lepu karijeru i neke lepe novce zaradila, htela sam da uđem u Jugoeksport.

Prvo sam bila humanitarac, pa sam radila kao dizajner za Jugoeksport, maltene za džabe, za nekih dvesta maraka, evra mesečno.

Pročitajte Daleko od gradske vreve - Ovde žive Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević (foto)

Drugu veliku krizu imala je kada je prodala stan jer su sponzori otkazali finansijska sredstva za održavanje njene revije visoke mode u Rimu. 

Zdravlje Verice Rakočević bilo je narušeno, a ona je tada zbog stresa završila u Urgentom centru.

- Meni tad mozak radi trista na sat, taj adrenalin, taj stres kod mene je nekako doping. Meni mozak tada radi brzinom rakete - kako može da se reši, šta mogu, šta je najbezazlenije po moje zdravlje. 

To što će materijalno da me košta, nije važno. Nikada nisam upadala u ona stanja očajanja, da čupam kosu.

Ne, tada se koncentrišem i moj mozak radi hiljadu na sat i tada pronađem rešenje, koje uglavnom bude sa materijalnim gubitkom, ali koje donese određenu satisfakciju.

Dejan Milićević

 

Iako je bila u situaciji da nema novca i da mora da uzajmljuje, Verica Rakočević se nikada nije predala. Danas ima karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli. 

Ipak, shvatila je da novac ne može da kupi zdravlje zbog čega je mirnu luku pronašla u kući na Avali, gde sa suprugom Veljkom provodi svaki slobodan trenutak.

Komentari. (0)

Loading