Jovana Joksimović

Konačno znamo kako izgleda burma Jovane Joksimović od 3.500 evra (foto)

Autor:

05.12.2023 14:57

Foto:

Foto:

Burma Jovane Joksimović vredi čitavo bogatstvo, a sada je jasno i zašto



Jovana Joksimović davne 2012. godine prvi put izgovorila je sudbonosno „da“ suprugu Željku na Maldivima, da bi dve godine kasnije organizovali crkveno venčanje i veliku proslavu za porodicu i prijatelje.

Pre 11 godina jedna od glavnih tema bila je burma Jovane Joksimović, kao i njena cena, a do danas nismo imali prilike da vidimo kako izgleda famozni prsten.

Ata Images

 

Poznati supružnici nisu štedeli kada je bilo reči o venčanju, kasnije i svadbi, te se često polemisalo o ciframa koje su izdvojili za burme.

Prstenje od osamnaestokaratnog žutog zlata sa pravim dijamantima iz „Bulgari“ kolekcije „Zero“, koje je rađeno po specijalnoj narudžbini za Jovanu i Željka, veoma je vredno.

Burma Jovane Joksimović je prelepa

Tada je na zvaničnom sajtu pomenutog brenda nakita burma Jovane Joksimović koštala 4.650 dolara, odnosno 3.500 evra, a sada konačno imamo priliku da vidimo kako čuveni prsten izgleda.

Voditeljka je jutros u pauzi jutarnjeg programa pozirala u studiju, a u krupnom kadru je burma, kao i jarkocrveni karmin koji joj savršeno pristaje.

Instagram

 

Zlatni prsten koji po sredini ima sitne dijamante na voditeljkinoj ruci stoji tik uz verenički prsten, te je svima jasno da mesta krizi u Jovanom i Željkovom braku nema.

Iako se prethodnih dana svašta pisalo o njima, voditeljka i muzičar žive u harmoničnom odnosu, ne obazirući se na negativne komentare koje često pročitaju na društvenim mrežama.

Komentari. (0)

Loading