Miljana Gavrilović

Trudna Miljana Gavrilović za Gloriju otkriva sve o imenu treće bebe: Jedva čekam januar!

Autor:

01.10.2023 21:00

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Kako ne odustaje od plana da ima četvoro dece, glumica Miljana Gavrilović je treći put zatrudnela i posle petogodišnje Mione i trogodišnjeg Vukana početkom naredne godine očekuje rođenje devojčice



Trudna Miljana Gavrilović (34) ostvaruje svoj san o velikoj porodici.  U petom je mesecu trudnoće, sa suprugom Milošem početkom januara očekuje treće dete. Prinovi su se najviše obradovali ćerka Miona (5) i sin Vukadin (3), koji će dobiti sestru.

- Miloš i ja smo oduvek priželjkivali veliku porodicu. Kad je Vukadin napunio dve godine, znali smo da je vreme da razmišljamo o trećoj bebi. Trudnoća mi se desila u pravom trenutku, jer sam već završila snimanja filma i serije.

Foto: Dalibor Danilović

 

Glumica, koju je publika zapamtila u serijama “Žigosani u reketu”, “Šetnja sa lavom” i “Folk”, ne odustaje od ideje da rodi i četvrto u bliskoj budućnosti.

- Želja mi je da jednog dana imam dve devojčice i dva dečaka. Dok nismo saznali pol bebe, bilo mi je svejedno, ali je moja ćerka poželela sestru i eto, želja će joj se ostvariti, mada sam joj rekla da brat ili sestra ne mogu da se “naruče”.

Pročitajte Volite musaku? I porodica Miljane Gavrilović, i to na ovaj način pripremljenu, preukusno

Ipak, verujem da sve sudbinski namesti, kad imaš snažnu želju, onda prizoveš ono što želiš. I naše familije su veoma srećne i jedva čekaju januar. Drago mi je što poslednjih godina natalitet raste, kao zemlja smo mnogo propatili i imali dosta gubitaka i mislim da je vreme da se taj životni ciklus sad obnavlja.

Ime za bebu još nisu smislili, Miona je davala predloge, ali zasad nijedan nije prihvaćen.

Foto: Dalibor Danilović

 

- Verujem da će ime doći samo po sebi. Uostalom, imamo još četiri meseca da odaberemo pravo. Ova trudnoća mi je najlakša do sada, skoro da od brojnih obaveza nisam ni stigla da je primetim.

Trudna Miljana Gavrilović nema strah od povratka poslu posle porođaja

- Nemam nikakav strah i verujem da ću se posle porođaja vratiti poslu u velikom stilu. Svako vreme između trudnoća mi je donosilo nešto novo, poznanstva, kontakte i mogućnosti, otvarale su mi se neke nove opcije, koje će sada sačekati da beba dođe na svet.

Foto: Dalibor Danilović

 

Sve je mnogo lakše nego što ljudi zamišljaju. Dok sam dojila, odlazila sam na svaku probu, igrala predstave, imala sastanke. Bebe su bile zbrinute dok me nema i nije bilo nikakvih problema.

Od početka sam imala veliku podršku supruga, zbog čega sam sve to mogla da ostvarim. Verujem da ću je tek sad imati.

Komentari. (0)

Loading