Milan Marić

Ovde živi Milan Marić: Momački stan iz kog se prostire pogled na ceo grad (foto)

Autor:

28.12.2023 16:43

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dom Milana Marića nalazi se u potkrovlju jedne zgrade u srcu Beograda



Milan Marić doživeo je vrtoglavi uspeh u poslednjih nekoliko godina i sa pravom postao jedan od najtraženijih glumaca mlađe populacije.

Uprkos popularnosti on privatni život vešto skriva od javnosti, pa tako se mnogi pitaju koji su mu hobiji, gde izlazi sa prijateljima i kako izgleda dom Milana Marića.

Ivana Todorović

 

Ipak desi se da "zaluta" na "Instagram" fotografija iz moderno opremljenog, momačkog stana. Milanova nekretnina odiše svetlošću zbog velikih krovnih prozora, a ambijentom dominira minimalistički stil.

Dnevna soba je veoma modernog enterijera, sa velikom prostranom sivom štofanom garniturom koja zauzima centralno mesto i tabureom od istog materijala.

Dom Milana Marića pravi je momački

U uglu prostrane prostorije nalazi se trpezarijski sto i stolice, a iza njih kuhinja koja je takođe uređena u modernom stilu.

Instagram

 

Glumcu je udobnost na prvom mestu o čemu svedoče i fotografije iz bračnog kreveta, koji je mesto za uživanje i odmor koji mu je preko potreban, jer u poslednjih nekoliko godina veoma naporno radi.

Pročitajte Milan Marić o ulozi u seriji „Pad” - Žarko mi je rekao...

Dom Milana Marića mesto je gde miljenik ženske populacije voli da provodi najviše slobodnog vremena a društvo mu pravi izabranica, Mia Bjelogrlić sa kojom već nekoliko godina uživa u ljubavi.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading