Milan Marić

Milan Marić o ulozi u seriji „Pad”: Žarko mi je rekao...

Autor:

16.11.2023 13:32

Foto: Ivana Todorović

Foto: Ivana Todorović

Uloga Milana Marića o životu Žarka Lauševića privukla dosta pažnje



Vest da je glumac Žarko Laušević juče preminuo odjeknula je širom zemlje i regiona. Njegov život obeležili su veliki uspesi, ali i veliki padovi, što je fenomenalno prikazano u seriji „Pad“, u kojoj slavnog glumca igra Milan Marić.

Uloga Milana Marića u pomenutoj seriji pobrala je sjajne kritike, a glumac je prilikom gostovanja u emisiji „Moj dan“ na „Blic" televiziji govorio o ovom angažmanu.

Nebojša Babić

 

Glumac se tada dotakao razgovora sa Laušem i otkrio šta mu je Žarko rekao, a tiče se uloge.

- Žarko i ja smo radili i pre ovoga, i pričali smo o tome kada je trebalo da prihvatim ulogu, ja sam tek tada porazgovarao sa njim. Žarko je prvenstveno jedan predivan glumac, ali i prijatelj i čovek koji nekako razume da nema potrebe da se meša.

Pročitajte Najveća ljubav Nebojše Glogovca oprostila se od Lauša - Nije se slutilo...

- Njemu je bilo drago što sam ja prihvatio, čuli smo se pred početak snimanja i onda mi je on rekao nekoliko stvari. Više kao stariji kolega mlađem nego što smo zalazili da pričamo o scenariju.

On je meni pustio potpunu slobodu, samo mi je rekao da mi veruje i to je meni bilo potpuno dovoljno.

 

 

- Kada je pogledao, čuli smo se, neću da pričam šta mi je rekao, to je nekako naš razgovor, ali ja sam stvarno mnogo srećan, zadovoljan i ponosan onim što sam čuo i što mi je rekao. Tako da, hvala mu - istakao je Marić u pomenutoj emisiji.

Komentari. (0)

Loading