Žarko i Nebojša

Najveća ljubav Nebojše Glogovca oprostila se od Lauša: Nije se slutilo...

Autor:

16.11.2023 11:24

Foto: Vesna Lalić

Foto: Vesna Lalić

Supruga Nebojše Glogovca podelila emotivnu objavu, reči slamaju srce



Legendarni Žarko Laušević preminuo je juče u 63. godini posle borbe sa opakom bolešću. Veliki gubitak za glumački svet duboko je potresao mnoge kolege i prijatelje našeg velikana, a među njima i suprugu Nebojše Glogovca, Milicu.

Kako je Lauš i sam jednom prilikom priznao, posebno je voleo i cenio kolegu Nebojšu Glogovca. Nebojšina udovica oglasila se na svom Instagram-nalogu i podelila uspomenu na Žarka Lauševića.

Naime, ona je objavila fotografiju dolara na kojoj piše: "Sunčici za sreću, Lauš".

Instagram

 

"Da se zna. Nije on kovertu jednom slao za Sunčicu. Ali ovog puta je izvirila i jedna nesvakidašnja. Dolara dva, papir redak, sa posvetom. Od retkog zbog retkog."

Pročitajte Kako su se samo voleli - Najveća ljubav Žarka Lauševića bila je ona (foto)

"Volela bih da sam vas mogla videti tada, na tom njujorškom doku... Derana dva sredovečna. Nije se slutilo šta biva šest meseci, pa šest godina kasnije.

Ali šta je vas, pa bilo briga. Živeli mimo sveta, u svetlost otišli. Hvala, Žarko, čovek si", napisala je supruga Nebojše Glogovca uz objavu.

Boško Karanović

 

Podsetimo, Žarko Laušević rođen je 19. januara 1960. na Cetinju. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a slavu je stekao nizom uloga iz osamdesetih.

Među njima su Miljan u "Igmanskom maršu", Pavle Ivković u filmu "Šmeker", Šilja u "Sivom domu", Petar Horvat u "Oficiru s ružom", Braco Gavran iz "Braće po materi" i Miloš Obilić u "Boju na Kosovu".

Komentari. (0)

Loading