Viktorija Bekam

Nije mogla da zaustavi suze na pomen Dejvidove prevare: Viktorija Bekam posle 20 godina progovorila o suprugovom neverstvu

Autor:

04.10.2023 14:00

Foto: Gettyimages

Foto: Gettyimages

Ispovest Viktorije Bekam o Dejvidovoj prevari i najtežem periodu u životu



Prema njihovoj ljubavnoj priči može se napisati scenario za film. Viktorija i Dejvid Bekam važe za jedan od najskladnijih parova u svetu, a u braku su bezmalo dve i po decenije i imaju četvoro dece.

Na svadbi godine, kako su je tada nazvali svetski mediji, društvo im je pravio najstariji sin Bruklin, a kasnije su dobili Romea, Kruza i ćerku Harper, za koju često ističu da je njihov najveći ponos i sreća. Ipak, da nije sve idealno u njihovoj porodici saznali smo nedavno u ispovesti Viktorije Bekam.

Gareth Cattermole/Getty Images

 

 

 

Iako bračni par deluje kao da je nerazdvojan i da među njima nema nikakvih nesuglasica, na početku braka imali su ozbiljne probleme i razmirice koje su ih, gledajući iz ove perspektive, samo ojačale. Ipak, tada je bilo veoma izazovno.

Spekulisalo se da je fudbaler prevario suprugu davne 2003. godine, kada je njegova lična asistentkinja Rebeka Lus otkrila da su se zbližili dok je Englez nastupao za Real Madrid. Mediji su tada iz dana u dan pisali o njihovoj navodnoj aferi. Viktorija je za sve to vreme ostala nema, a sada je u dokumentarnom serijalu „Bekam“, koji je porodica snimila za Netfliks, progovorila o ovom skandalu.

 

Ispovest Viktorije Bekam nikoga neće ostaviti ravnodušnim

 

Kako je modna dizajnerka istakla kroz suze, to je bio „najteži period u njenom životu“, kada je izgubila osećaj da je Dejvid još uvek njen.


– Sto posto. To je za nas bilo najteže vreme jer sam imala osećaj da je ceo svet protiv nas – rekla je Viktorija, koja se borila da zadrži suze.

Pročitajte Stala svekrvi na crtu - Mija Regan i Viktorija Bekam u identičnoj haljini, kojoj bolje stoji


– Evo o čemu se radi – bili smo jedno protiv drugog, da budem potpuno iskrena. Do Madrida sam imala osećaj da smo tu mi protiv svih ostalih, bili smo zajedno, bili smo povezani, imali smo jedno drugo. Ali dok smo bili u Španiji nisam imala takav osećaj. I to je tužno. Ne mogu da vam opišem koliko je bilo teško. I kako je to uticalo na mene.


Dejvid je potpisao ugovor sa španskim klubom, a njegova supruga odlučila je da ostane u Velikoj Britaniji zbog dece, kako ne bi morali da menjaju školu i okruženje, misleći da će sve biti u najboljem redu u njenom braku. Međutim, ubrzo je krenuo pakao.

Photo by Meg Oliphant/Getty Images

 

 

Govoreći o ovom veoma izazovnom periodu, Dejvid je prokomentarisao da se plašio da igra fudbal dok se njegova supruga borila da izađu iz krize.


– Ne znam kako smo izdržali, iskreno. VIktorija mi je sve, bilo je neverovatno bolno videti je kako pati, ali mi smo borci, a tada smo morali da se borimo jedno za drugo, morali smo da se izborimo za svoju porodicu – rekao je Dejvid. –  A ono za šta smo se borili je bilo vredno toga.

Pročitajte Bekamovi imaju milijarde, a ovde letuju, kao Srbi (foto)

Kako bi spasla brak i ljubav, Viktorija se ipak sa naslednicima preselila u Madrid, gde su kupili vilu od tri miliona funti, a ona se posvetila uređenju novog doma. Potom su u španskoj prestonici dobili sina Kruza, ali u ispovesti Viktorije Bekam saznali smo da ona i dalje ocenjuje ovaj period kao „najnesrećniji u životu“ jer su privlačili mnogo pažnje.

Guliver Getty Images

 

 

Kako kaže, njihov život je pretvoren u cirkus, doživeli su čak da televizija uživo prenosi kako ona vodi decu u školu. 

Komentari. (0)

Loading