Tijana Milovanović

Rodila mu je četvoro dece, čim ga je upoznala znala je da on taj: Supruga Nebojše Milovanovića je ova lepotica (foto)

Autor:

29.09.2023 20:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Supruga Nebojše Milovanovića ne voli javno da se eksponira, rodila mu je četvoro dece a evo kako izgleda



Nebojša Milovanović danas važi za jednog od najtraženijih glumaca. Nema tog projekta u poslednje vreme u kom nije imao rolu, a o njegovom talentu bespredmetno je govoriti. 

Podrška kako na poslovnom tako i na privatnom planu mu je supruga Nebojše Milovanovića, Tijana sa kojom nešto više živi u harmoničnoj zajednici. Lepa brineta ništa manje uspešna nije od poznatog glumca, podarila mu je četvoro dece, VeruStojanaNadu Andriju koji su njihov svet prevrnuli naopačke.

Jakov Simović/Gloria

 

Njihova ljubavna priča je počela sasvim slučajno. Tijana je naime veče pre nego što će upoznati ljubav svog života gledala upravo predstavu u kojoj glumi Nebojša. 


Kako su svojevremeno ispričali, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji su im kasnije postali venčani kumovi pre više od decenije, a ispostavilo se da je, sasvim slučajno, Tijana veče ranije gledala Milovanovićevu predstavu.

Supruga Nebojše Milovanovića ništa manje nije uspešna od poznatog glumca

Supruga Nebojše Milovanovića po vokaciji je arhitetka i svoje uspehe godinama gradi u privatnom projektnom birou. Bračni par je svega posle nekoliko meseci zabavljanja shvatio da je njihova ljubav prava pa su sudobonosno "da" izgovorili u opštini Stari Grad, dok je crkveno venčanje bilo u Nebojšinom rodnom Valjevu.

U jednom od intervjua koji su pre nekoliko dana dali za magazin HELLO! govorili su o organizaciji života sa četvoro mališana. 

Jakov Simović/Gloria

 

 

Pročitajte Nebojša Milovanović - Sa četvrtim detetom radost nam je umnožena

‒ Nije sve idealno i nije lako napraviti dobar raspored, ali trudimo se. Dešava se da žena ostane sama sa njima, onda levom rukom uspavljuje bebu, desnom nešto starije dete, a dvoje najstarijih već mogu i sami. Moram priznati da su vrlo solidarni. Ako jedno neće da spava, neće ni ostali. Izgovor im je: „Čekamo tatu da se vrati iz pozorišta“.

Komentari. (0)

Loading