Rastanak je sve bliže? Dragan Kojić progovorio o razvodu Severine i Igora: Sve što rade, rade sebi!

Autor:

21.10.2020 11:00

Foto:

Foto:



Severina već neko vreme boravi u Hrvatskoj, daleko od svog supruga, koji vreme provodi u Beogradu.

Nagađanja o krahu njihovog braka iz dana u dan sve su glasnija. Severina dane provodi u Hrvatskoj, gde je slobodno vreme koje je dobila pandemijom korona virusa koristila da se odmori, napuni baterije te uživa u minulom letu. Međutim, i sama se u međuvremenu susrela sa virusom koji je bez većih problema prebrodila, te nastavila svoju svakodnevnicu.

Domaći mediji, usled manjka informacija, a sve većeg interesovanja odlučili su da celu situaciju o njihovom navodnom rastanku detaljno istraže, te su informacije potražili u komšiluku porodične kuće Kojić. Ipak ni tu nisu dobili konkretne odgovore, već samo potvrdili one koji kruže već mesecima - Severina se već dugo nije pojavljivala u porodičnoj kući, te se i u komšiliku predpostavlja da je njihov brak pred pucanjem.

Problemi u braku Severine i Igora Kojića – Muškarac koji se vratio u život pevačice je kriv za sve! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jul 30, 2020 at 1:33am PDT

U međuvremenu pojavio se i Dragan Kojić poznatiji kao Keba, kome je bilo vidno neprijatno kada je ugledao novinare, ipak odlučio je da na sebi svojstven način stane na stranu svog sina i njegove supruge, te je za 'Alo' izjavio:

- Ne znam gde su, niti kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi, a uvek su i znali šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, rade sebi. - Rekao je vidno uznemireni Keba.

Severina i Igor Kojić: Tajno venčanje u Istri 

- Ako mene pitate, ljubav nikad ne treba da se objašnjava, niti se to može objasniti. Reč nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za odbranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osetiti ljubav, a šta će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im bog podari svu blagodat i sreću u životu. - Rekao je popularni pevač u maniru najvećih filozofa, vešto skrivajući konkretne infomarcije, a zatim se osvrnuo i na neprimerne komentare koji su usmereni prema njegovoj porodici.

- Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvek sve bila na svom mestu. Poručio bih im da se pomole bogu i traže oprost jer ne znaju šta rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i širim ljubav uvek i na svakom mestu. - Zaključio je Kojić za pomenuti portal.

Iako smo suočeni s manjkom informacija, te je sve u domenu spekulacije, za konkretan zaključak moraćemo da sačekamo da se neko od supružnika javno oglasi na ovu temu, te otkloni sve sumnje.