Šteta se broji u hiljadama: Porodična vila Bekamovih opljačkana, svemu svedočila desetogodišnja Harper

Autor:

31.03.2022 15:30

Foto:

Foto:

Viktorija i Dejvid Bekam doživeli neprijatnost, situaciji svedočila njihova desetogodišnja ćerka



Svetski mediji, a pre svih The Sun, ovih dana izveštavaju o navodnoj provali u luksuznu porodičnu vilu porodice Bekam, koja se nalazi u Londonu. U kući su se u trenutku provale nalazili Viktorija i Dejvid Bekam sa svojom desetogodišnjom ćerkom Harper.

Kako dalje prenosi pomenuti medij, njihov sin Kruz (17) kada se vratio iz izlaska sa prijateljima primetio je da je spavaća soba opljačkana, te da je prozor razbijen. Videvši to, Kruz je rekao ocu, koji je istog trenutka pozvao organe reda, koji su izvršili uviđaj, te popisali količinu štete koja je načinjena, za to vreme malena Harper bila je sa majkom, Viktorijom.

Pročitajte Dejvid Bekam razotkrio suprugu: Čudan način za održavanje linije

Viktorija i Dejvid Bekam u minusu više hiljada funti

Provalnik je naime ukrao dizajnerske i električne predmete u vrednosti od nekoliko hiljada funti. PR londonske policije potvrdio je da su primili prijavu 1. marta, te da je istraga i dalje u toku, ali još uvek nije došlo do hapšenja.

Izvor blizak slavnim supružnicima otkrio je za The Sun da su Dejvid i Viktorija potreseni nakon provale u njihov dom, te da su se u prošlosti suočavali sa sličnim situacijama.

- Nažalost bil isu žrtve profesionalnih lopova koji su aktivni u ovom području. Sreća je da su uspeli da uzmu stvari iz samo jedne sobe pre nego što su otišli - objasnio je.

Pročitajte Bekamovi porodičnom fotografijom čestitali praznike, a zbog ovog detalja svi im se podsmevaju

Činjenica da je pljačka realizovana predstavlja svojevrsnu opomenu Viktoriji i Dejvidu Bekamu, s obzirom da su supružnici bili uvereni da su kuću zaštili alarmnim sistemom, te brojnim kamerama koje su postavljene u sklopu vile.

Snimke sa sigurnosnih kamera par je ustupio organima reda, a na njima se navodno vidi maskirani provalnik koji se popeo preko ograde dvorišta, pre nego što je ušao u spavaću sobu.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading