Dejvid Bekam razotkrio suprugu: Čudan način za održavanje linije

Autor:

01.02.2022 22:00

Foto:

Foto:

Fudbaler Dejvid Bekam razotkrio je čudne navike u ishrani svoje supruge Viktorije BekamBivša Spajsica, Viktorija Bekam odabrala je posve čudnu dijetu za održavanje svoje vitke linije, a od nje ne odstupa čitavih 25 godina.

Supruga Dejvida Bekama, naime, suzila je izbor hrane na dve namirnice i to spremljene na jedan način.

To je otkrio upravo proslavljeni fudbaler koji se tako našalio na račun svoje supruge.

- Nažalost, u braku sam s nekim ko jede istu hranu svaki dan. To traje već 25 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuvano na pari. Retko kad odstupa od toga, rekao je Bekam za River Cafe Table 4 podcast.

Pročitajte i Bekamovi porodičnom fotografijom čestitali praznike, a zbog ovog detalja svi im se podsmevaju

Photo by Gregg DeGuire/Getty Images

 

 

Viktorija je svoj jelovnik prema rečima njenog supruga jedino promenila kada je bila trudna s četvrtim detetom, ćerkicom Harper.

Modna dizajnerka je nedavno i potvrdila ove navode.

- Za većinu restorana sam najgora noćna mora. Obožavam malo povrća kuvanog na pari, malo balzamikovog sirćeta i mrvicu začina. Volim da se hrana priprema na jednostavan način - rekla je.

A šta kažu nutricionisti?

Istraživanja kažu da svakodnevno jedenje istih jela može pomoći u mršavljenju. Naime, kad svaki dan jedete isto jelo, imate bolju kontrolu nad onim što unosite u organizam i tako možete izbeći nagle skokove šećera i masnoća u krvi. A to onda može dovesti do smanjenja unosa kalorija, te do mršavljenja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading