Goca Tržan

Goca Tržan stroga mama: Ne podilazim Leni, mora sama da se izbori

Autor:

24.04.2024 10:16

Foto: F.S. / ATAImages

Foto: F.S. / ATAImages

Reči Goce Tržan će svaki roditelj razumeti



Usmeravanje i vaspitanje dece Goca Tržan smatra najvažnijim zadatkom svakog roditelja.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji pevačica je javno iznela svoj stav na tu temu, a reči Goce Tržan pokrenule su lavinu komentara na društvenim mrežama. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Toliko podilazimo deci da danas nemaju realnu predstavu o tome koliko znaju jer im se i u školi podilazi.

Roditelji dolaze u školu da objasne profesorima kako njihovo dete ne zaslužuje trojku nego četvorku jer je njihovo dete najpametnije. 

Pročitajte Goca Tržan zatečena, ćerka Lena priznala - Tata me je razočarao

- Meni moja ćerka svaki put kad je došla sa bilo kojom pričom o školi ja sam joj rekla: ”Dobro, saslušaću te, ali me ne zanima, izbori se. Misliš da znaš za 4, a ona ti je nepravedno dala 3? Nađi način da dobiješ 4 ili imaj 3.”

Šta znači to da idem ja da objašnjavam profesoru kako se rešava kvadrat binoma? Jeste li vi normalni, ljudi, bre? Pa treba ta deca jednog dana nekoga da leče, nekoga da savetuju, nekome nešto da urade...

Pa kako će znati da uradi ako ne zna kada greši, ako ne zna da se izbori, ako ne zna da nauči? Naša deca neće da uče. To su ovi novi trendovi u vaspitavanju.

Pročitajte Više nema tajni, Goca Tržan priznala - Raša se naježi kad Lena...

- Kao što imaš trendove u ishrani. Prvo se nije jela svinjska mast, jelo se ulje, pa se onda jeo margarin jer je kao bolji od ulja. E, sada se opet vraćamo na svinjsku mast.

Isto je to moda i sa vaspitanjem - bile su reči Goce Tržan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Reči Goce Tržan će svaki roditelj razumeti, a mnoge mame su nakon ove emisije potražile savet kako da izađu na kraj sa tinejdžerima. 

Podsećanja radi, slavna pevačica iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, dok sa drugim mužem Rašom Novakovićem, nažalost, nema dece. 

Komentari. (0)

Loading