Goca i Lena

Ručak je tad, ako ne želiš, ćao! Goca Tržan: Deca ne mogu biti glavna u kući

Autor:

05.04.2023 18:10

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Ćerka Goce Tržan, uskoro šesnaestogodišnja, Lena sa majkom je izgradila iskren odnos u kom se ipak zna ko je majka, a ko ćerkaOd svega što je u životu uradila Goca Tržan najponosnija je na ulogu majke koja joj već 16 godina ispunjava srce i dušu.

Ćerka Goce Tržan, Lena, stasala je u prelepu, vaspitanu devojku, a pitanje je da li bi takva postala da pevačica nije dosta ulagala u njeno vaspitanje. 

Pročitajte Prekinula nagađanja - Goca Tržan otkrila kakav je zaista odnos Lene sa ocem Ivanom Marinkovićem

Instagram

 

- Zašto nas uče, sada novi trendovi, psihoterapija, dečji psiholozi, 'znate morate da mu priđete, ovako onako', ma čekaj bre, stani malo.

Pa i nas su roditelji vaspitavali bez psihoterapeuta i nismo loše ispali - rekla je Goca u emisiji "Male stvari" na Hype TV.

- Odmah da se razumemo, kad je tebe neko pitao 'sine, gde želiš na ručak?' ili 'gde želiš na more?'. Znači nije toga bilo, ručak je tad, jede se to, ako ne želiš, ćao.

Mi smo decu stavili u poziciju da su glavna u kući, a deca ne mogu biti glavna - rekla je pevačica piše Lepa i srećna. 

Jednom prilikom, pevačica je govorila o svom odnosu sa ćerkom Lenom i istakla da je ponosna na to u kakvu osobu raste.

Pročitajte A vi plaćajte privatne časove! Jelenin postupak kao motivacija roditeljima - Ovako se deca uče (video)

ATA Images

 

 - Upisali smo se u srednju školu, ja joj se nisam mnogo mešala ni u osnovnu školu. Stalno pitam 'Na koju foru si ti imala 90 bodova od 100, a nisi pipnula ništa', ona je u fazonu 'E, nemoj da me maltretiraš, pusti me'.

I odlična je u školi, sve naše zahteve je ispunila, nemam nikakav argument da joj oponiram, tako da hvala Bogu ona razume da je to važna stavka u životu, naročito za žene, obrazovanje je strašno važno - otkrila je Goca u emisiji "Premijera".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading