Goca Tržan

Sreća je zakucala i na njihova vrata: Goca i Raša danas slave, razlog je prelep

Autor:

08.07.2023 21:00

Foto:

Foto:

Sreća Goce Tržan ne može se opisati rečima



Od prvog pojavljivanja na javnoj sceni Goca Tržan osvojila je srca publike. Nakon treških trenutaka i nedaća koje su je zadesile u životu supruga Raše Novakovića konačno ima razlog za slavlje. 

Andreja Damnjanović

 

Na današnji dan pre 49. godina rođena je pevačica čije su pesme i dan danas veliki hitovi. Sreća Goce Tržan je neizmerna jer će, kako je nedavno otkrila, ovaj rođendan proslaviti nastupajući s grupom "Tap 011".

Pročitajte Emotivna poruka suprugu - Ljubav koja traje više od 10 godine

Iako smatra da je starenje 'bezveze', Goca svoje godine ponosno nosi i ističe da joj je jedino važno da bude srećna i da uživa u svakom trenutku provedenom pored najmilijih osoba. 

- Nisam gorka ni sa čim u vezi, pa ni s godinama. Glupo je ljutiti se na to što život prolazi i što starimo. Nije da je starenje baš kul (smeh), što bi rekla Šer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Kada su je pitali kako doživljava to što stari, rekla je da je to bez veze. Ali nisam ni od onih žena koje pate zato što stare, što nisu večno mlade.

Pročitajte Romantično putovanje - Goca i Raša uživali u Sarajevu

To je izgubljena bitka unapred, a ja hoću da živim srećna, nasmejana i da uživam u životu, a to ne možeš ako stalno juriš nešto što je prošlo i nešto što bi htela da budeš a ne možeš - rekla je nedavno pevačica za Story.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Podsećanja radi, nakon razvoda od Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu, Goca Tržan sreću je pronašla pored Raše Novakovića kome je 20. septembra 2015. godine izgovorila sudbonosno 'da'.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading