Goca Tržan razočarana: Više nemam snage

Autor: Milica Proševski

27.05.2021 15:00

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Goca Tržan je mnogo puta javno govorila o svojim iskustvima sa vantelesnom oplodnjom. Pored svoje velike borbe, ona je imala i misiju da osnaži druge parove koji se na takav korak odvaže, no, čini se, da je njena jaka volja na ivici slomaGoca Tržan (47)i njen suprug Radomir Novaković već sedam godina se junački bore za potomstvo. Pre nekoliko nedelja, oni su otputovali u Prag, ne bi li se treći put okušali u vantelesnoj oplodnji. Nažalost, rezultati koje su dobili, nisu oni koje su želeli.

Pročitajte i Goca Tržan o vantelesnoj oplodnji u Češkoj - Hvala na lepim željama i pozitivnoj energiji

Andreja Damnjanović

 

Pevačica, koja je u ovaj proces uložila celu sebe otkrila je da više nema snage da priča o svojoj borbi.

- Ne znam ni sama više da li želim da pokušavam ponovo. Ja sam uvek otvoreno pričala o vantelesnoj oplodnji, kako bih ohrabrila sve parove da se bore, ali više nemam snage. Neka pričaju sada neki drugi ljudi, ja više ne želim - kaže Goca za "Informer".

Ona je pomenula da je vantelesna oplodnja vrlo iscrpljujuć i zahtevan proces.

- Mesecima pre odlaska na vantelesnu morate da odradite gomilu analiza. Na svakih nekoliko dana vade vam krv, pa rezultate morate da nosite kod doktora, pa opet u laboratoriju, pa opet kod doktora. I sve tako u krug. Mnogi misle da je proces lak, ali nije - dodala je pevačica.


Pročitajte i Goca Tržan - Ostaću sa Rašom sve iako nikada ne budemo mogli da imamo decu!

Boško Karanović

 

- Dešava mi se da sva oteknem, podivljaju mi hormoni. Uvek sam bila psihički jaka, ali mi je bilo veoma teško svaki put kad oplodnja ne uspe - zaključila je Goca.

- Kad doživite razočaranje, svaki put kažete da nećete više. Niko ko to nije prošao ne zna kakav je to osećaj. I zaista tad pomislite da nema šanse opet kroz to isto da prolazite, mada isto kažete i kad se porodite. Međutim, vrlo brzo na to zaboravite i ipak poželite da probate ponovo - rekla je Goca nedavno za "Story" i otkrila da nada poslednja umire.

 

Komentari. (0)

Loading