Momčilo i Jelena

Čekali smo pet meseci, Momčilo Otašević prvi put o razvodu i raspadu porodice: Maša i Jakša...

Autor:

27.04.2023 11:15

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin i dalje tema, glumac konačno sve priznao



Vest da se Momčilo Otašević i Jelena Perčin razvode proširila se munjevitom brzinom na samom početku 2023. godine i iznenadila domaću javnost.

Glumica je u intervjuu za hrvatsku Gloriju iznela razloge zbog kojih su ona i njen devet godina mlađi izabranik stavili tačku na brak, dok se crnogorski glumac nije ogašavao.

Pročitajte Jelena Perčin odlučila da i ovo kaže o bivšem suprugu - Momčilo i ja imamo...

Mirko Savović

 

Sve do sada...

U razgovoru za "In Magazin" Momčilo je priznao da je vrlo emotivan, što je nedavno i pokazao gostujući u jednoj TV emisiju gde je zaplakao pričajući o svom sinu Jakši.

printscreen televizija E

 

- Poprilično sam emotivan - rekao je odnedavno slobodan Momčilo za In Magazin i po prvi put prokomentarisao to što se razveo

- To su nove okolnosti na koje se treba naviknuti. I treba život isplanirati u skladu s tim. I to je to što sad sledi - zaključio je i dodao da su mu ćerka Maša i sin Jakša apsolutni prioritet.

Pročitajte Bilo je daleko od bajke - Jelena Perčin otkrila razlog razvoda od Momčila, ovo niko nije očekivao

Goran Katić

 

- Maša je lavica mala. Maša je živa, od akcije. I Jakša je, ali on je ipak malo mirniji.

Kada skaču po trampolinu, ona može skakati dva i po sata, a on će nakon 15 minuta reći "ne mogu više", pa će napraviti pauzu. On je valjda više na mene, da malo odmori - otkrio je glumac.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Tanja

01.05.2023 23:24

Strasno. Stvoris porodicu i onda kao tata ( ili mama) se zaljubi... Pa onda razvlacenje dece vikendom, prepucavanje, pa nove mame (macehe) i "tate"... Tuga. Ta deca uvek imaju neke traume.