Jelena i Momčilo

Jelena Perčin odlučila da i ovo kaže o bivšem suprugu: Momčilo i ja imamo...

Autor:

03.04.2023 11:15

Foto: Promo

Foto: Promo

Odnos Jelene Perčin i Momčila Otaševića intrigira javnost, evo šta je istina



Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin koji se desio početkom godine mnoge je ostavio u šoku, budući da su oduvek važili za skladan par, te se ovako nešto nije ni naslućivalo.

Krah četvorogodišnjeg braka glumica je tada potvrdila u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Gloria, a sada je ponovo progovorila na tu temu i odgovorila na pitanje da li joj je pao kamen sa srca što se razvodi.

Pročitajte Jelena Perčin konačno u javnosti posle razvoda, zna se i ko joj je partner

Instagram

- Nije. Neko kamenje ostaje zauvek - rekla je  Jelena za Slobodnu Dalmaciju, a onda otkrila kakav odnos sada ima sa nekadašnjim partnerom Momčilom.

- Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke dece i samo su oni prioritet - rekla je glumica, koja iz prvog braka ima i ćerku Lotu

Pročitajte Niko se nije nadao, od razvoda oboje ćute - Rođendan Momčila Otaševića pokrenuo lavinu emocija

Goran Katić

 

- Moram da priznam, smeta mi interesovanje za moj privatni život. Ne volim da se izlažem, ne volim da govorim o svojoj porodici, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim da zaštitim privatnost maksimalno koliko mogu - istakla je glumica za pomenuti medij.

Pročitajte Porodica mu se raspada - Suze Momčila Otaševića u emisiji, glumac se načisto slomio (video)

Foto: MD

 

Kada je otkrila da se razvodi, Jelena Perčin je priznala da prolazi kroz težak period, ali da se trudi da se to ne odrazi na njihove naslednike.

- Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o razvodu. Svaki je razvod grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - rekla je ona tada za Gloria.hr.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Amalfi

18.12.2023 02:23

Jelena Perčin VS Naja Bekvalac vise srece treci put 😝😉