Jelena Perčin

Jelena Perčin konačno u javnosti posle razvoda, zna se i ko joj je partner

Autor:

27.02.2023 18:25

Foto:

Foto:

Jelena Perčin presrećna u rukama ovog muškarca



Glumica Jelena Perčin se nedavno razvela od crnogorskog glumca Momčila Otaševića, ali se do sada nije pojavljivala u javnosti. Ipak, sada je predstavila svog novog partnera.

Pročitajte Jelena Perčin šokira - Istina je, Momčilo i ja se razvodimo

 

 

Uskoro u susednoj Hrvatskoj počinje 12. sezona popularnog muzičkog šuoa "Zvezde pevaju" pod voditeljskom palicom Barbare Kolar i Duška Ćurlića.

Među brojnim takmičarskim parovima, najviše pažnje su privukli glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić.

Kao i inače, i ove će sezone ocene i komentare davati uigrani trio - Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

Inače, iz mnoštva poznatih lica, mnogima je za oko najviše zapalo ime hrvatske glumice, Jelene Perčin (42).

Pročitajte Prvi put posle vesti o razvodu - Oglasio se Momčilo Otašević, poručio samo jedno (foto)

 

 

Naime, otkako je početkom ove godine javno objavljeno da se razvodi od crnogorskog glumca, Momčila Otaševića (33), Jelenu nismo imali priliku često da vidimo u javnosti, a i nije se ni oglašavala.

Poslednjih godina stavila karijeru na drugo mesto kako bi više pažnje mogla da posvetiti svoje troje dece, od koje je dvoje dobila sa bivšim suprugom Momčilom.

- Potrebno je puno žrtve i organizacijske sposobnosti da bi se uskladilo troje dece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Deca rastu i neću im uvek biti toliko potrebna, ali sad sam im zaista potrebna, želim da budem tu za njih. Naravno, onda se moraš i nečega odreći, ali sam sigurna da ću se vratiti na set čim za to dođe vrieme - rekla je Jelena jednom prilikom za magazin Story.

Inače, njih dvoje su se venčali u tajnosti 2018. godine, zajedno su dobili sina Jakšu i ćerku Mašu, a nedavni razvod iznenadio je javnost u celom regionu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading