Momčilo Otašević

Posle razvoda, strah je samo jedan, Momčilo Otašević otvorio dušu o deci

Autor:

17.06.2024 20:39

Foto: A.H./ATAImages

Foto: A.H./ATAImages

Strah Momčila Otaševića je i više nego opravdan



Kada je pre godinu i po dana stavio tačku na brak sa koleginicom Jelenom Perčin, strah Momčila Otaševića bio je kako će to njihovo dvoje maliašana podneti.

Jakša i Maša danas su navikli da mama i tata žive na dve različite adrese, ali da im podjednako daju ljubav i pažnju kao dok su svi zajedno bili pod istim krovom.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima i trude se da istim intenzitetom učestvuju u odrastanju sina i ćerke, mada deca žive sa majkom i starijom sestrom Lotom.

Dramski umetnik, kad god mu obaveze to dozvole, provodi vreme sa decom uživajući u svim aktivnostima koje njih čine srećnim.

Nedavno je za hrvatske medije dao veliki intervju, gde je između ostalog otkrio šta je danas strah Momčila Otaševića sa kojim još uvek nema snage da se uhvati u koštac.

Strah Momčila Otaševića je ovaj

Na pitanje voditeljke da li je adrenalinski zavisnik, glumac je potvrdno odgovorio uz opasku da sve manje voli "ludosti", ali da i dalje mašta o nekim egzibicijama.

- Volim adrenalin, sve manje, ali volim. Bandži, skijanje, jahanje, ronjenje, volim sve te stvari, samo što zbog posla sve manje stižem i sve manje smem.

Skijanje jako volim, a što se adrenalina tiče, bandži je dobar. U Crnoj Gori sam skakao, gore na severu i u Budvi. Vrištao sam, srećan sam bio, gledam život u oči.

Pročitajte Godinu dana nakon razvoda Momčilo Otašević otvorio dušu - Šta ću bez ljubavi? Koji je smisao? Gde ću?

Zatim je usledilo pitanje da li je skakao padobranom, pa smo tako i saznali da je upravo to strah Momčila Otaševića od kada je postao otac.

- Nisam još stigao, a sad kad imam decu, razmišljam šta ako se ne otvori. To mi je malo bezveze, ali skočiću kad - tad, nadam se - rekao je iskreno Otašević.

Komentari. (0)

Loading