Jelena Perčin

Ja sam svoje isplakala, brak se raspao: Ovo je prvi muž Jelene Perčin (foto)

Autor:

04.04.2023 20:40

Foto:

Foto:

Jelena se razvela od Momčila Otaševića, ali dobro je poznato da hrvatska glumica iza sebe ima još jedan neuspešan brak, evo i ko je prvi muž Jelene Perčin



Iako se o problemima u braku Jelene Perčin i Momčila Otaševića šuškalo mesecima, glumica je na samom početku 2023. godine zvanično priznala da je toj priči došao kraj.

Brak je ostao iza njih, a ćerka Maša (4) i sin Jakša (2) večna spona. 

Pročitajte Jelena Perčin odlučila da i ovo kaže o bivšem suprugu - Momčilo i ja imamo...

Poznato je da je Jelena mama još jedne devojčice Lote (13) koju je dobila u braku sa preduzetnikom, zagrebačkim ugostiteljem, Kristijanom Babićem

U braku su proveli tri godine, a prva šuškanja o problemima krenula su u vreme kada je Jelena snimala sapunicu 'Najbolje godine'.

- Svaki razvod je ružan i mučan. Zbog njega imaš osećaj poraza i neuspeha u životu. Iz vlastitog iskustva mogu reći da, bez obzira na povrede i nepravde koje doživiš, dete uvek mora biti iznad svega toga.

Ako su roditelji odgovorni i vole to dete više od sebe, onda se sve može srediti i dogovoriti na civilizovan način - otkrila je neposredno posle razvoda Jelena za Dnevnik.hr.

Pročitajte Bilo je daleko od bajke - Jelena Perčin otkrila razlog razvoda od Momčila, ovo niko nije očekivao

- U opstanak braka posumnjala sam kad sam počela da shvatam da moj muž ne može biti srećan sa mnom. Da ne delimo iste životne vrednosti, prioritete i snove. 

Brak je za mene uvek bio nešto mnogo više od strasti i zaljubljenosti. Treća osoba nikad ne bi mogla da bude razlog raspada mog braka zato što je u njega uložen prevelik trud i prevelika predanost da bih odustala zbog neke trenutne slabosti.

Ja sam svoje isplakala, a sada sam odlučila da živim - dodala je tada glumica. 

Prvi muž Jelene Perčin, nakon razvoda uplovio je u vezu sa Majom Škufcom sa kojom je dobio još jedno dete.

Rastali su se zbog njegovo neverstva kada je uslikan sa devetnaestogodišnjom devojkom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading