Kejt Midlton

Ćute i rade šta im se kaže: Kejt od dece traži nemoguće, sve u cilju svog oporavka, da li preteruje?

Autor:

28.04.2024 14:08

Foto: Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

Pravila Kejt Midlton koja moraju da poštuju njeni mališani, a tiču se njenog lečenja



Mnogi su se iznenadili kada su u svetskim medijima osvanula pravila Kejt Midlton kojih moraju da se pridržavaju svi članovi kraljevske porodice, pa čak i njeno troje mališana, Džordž, Luis i Šarlot.

A sve zarad njenog boljeg opšteg stanja i lečenja kako bi što pre pobedila u najtežoj životnoj borbi od kada joj je početkom ove godine otkriven kancer.

Paul Grover - WPA Pool / Getty Images

 

Kako su prošli uskršnji praznici, princ Vilijam i Kejt su se sa decom vratili u dvorac Vindzor, gde se princeza oporavlja u najboljem mogućem društvu.

Ipak, njoj je veoma važno da što pre bude ona stara i da se izbori sa nimalo naivnim protivnikom, pa svi moraju da poštuju pravila Kejt Midlton.

Pravila Kejt Midlton su rigorozna

Kako piše "MarieClaire", dok se princeza leči, kraljevska porodica ima mala pravila za mališane, sami pripremaju užinu, pospremaju za sobom i često peru ruke kako ne bi ugrozili zdravlje majke.

Izvori bliski palati prenose da svi preteruju, samo da bi se princeza osećala što bolje. Pričaju joj priče, pripremaju supu, donose čaj, čak su organizovali i spa dan.

Pročitajte Kejt Midlton se ponovo oglasila - Tužna sam

Iako se govorilo da će se ona oko praznika vratiti obavezama, to se nije desilo. Za sada nije poznato kada će se Kejt vratiti kraljevskim dužnostima ali čine se da je u dobrim rukama.

Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading