Momčilo i Ana Uršula

Sve pršti od emocija: Momčilo i hrvatska glumica na prvom intervjuu, odmah je sve bilo jasno (video)

Autor:

20.01.2023 14:45

Foto: Nova TV

Foto: Nova TV

Intervju Momčila Otaševića i Ane Uršule Naev je postao viralan



Ljubavni život Momčila Otaševića poslednjih nekoliko nedelja glavna je tema u medijima, a nagađanja o njegovoj novoj izabranici ne prestaju. Hrvatski portali pišu da je uzrok razvoda Momčila i Jelene Perčin upravo glumica Ana Uršula Naev.

Pročitajte Porodica mu se raspada - Suze Momčila Otaševića u emisiji, glumac se načisto slomio (video)

Goran Katić

 

Naime, Momčilo i Ana Uršula su zajedno radili na seriji „Kumovi“, a varnice su se navodno pojavile tokom snimanja. Njihov zajednički intervju u kome pričaju o novom projektu, a koji je snimljen pre nešto više od godinu dana, postao je viralan. Tokom čitavog intervjua Momčilo i Ana Uršula nisu skidali osmeh sa lica, dok je glumac sve vreme gledao u koleginicu. Ovaj video privukao je dosta pažnje i komentara da su varnice još tada bile očigledne.

Pročitajte Razvod mu baš prija - Momčilo nasmejan u ženskom društvu, kao nov! (foto)

 

 

 

Međutim, mlada glumica se nedavno oglasila za „Slobodnu Dalmaciju“, te negirala navode da je ona krivac za krah braka.

- Apsolutno nije. Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebalo bi njih da pitate za detalje. Momo ima dvoje male dece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje da zna istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama - rekla je glumica, pa dodala:

Pročitajte Prvi put posle vesti o razvodu - Oglasio se Momčilo Otašević, poručio samo jedno (foto)

 

 


- Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me javno, bez ikakvog potkrepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, prozivaju kao krivca za razvod mojih kolega. Bez ikakve zadrške se usuđuju da me nazivaju rasturačicom porodice i braka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Rade

20.01.2023 18:34

Petar Grašo je izneverio Danijelu a ti si i Jelenu i dvoje dece.

Marija

21.01.2023 17:33

Preljubnika najgore vrste, ponizio je onu divnu zenu koja se sada brine o djeci a on o ljubavnici