Danijela i Jevrem

Prvo zajedničko pojavljivanje: Danijela Dimitrovska prošetala sa novim dečkom, pogledi su rekli sve (foto)

Autor:

03.06.2023 13:30

Foto:

Foto:

Dečko Danijele Dimitrovske konačno u javnosti, pogledajte prvu zajedničku fotografijuNakon razvoda od Ognjena Amidžića, novi dečko Danijele Dimitrovske bio je prava misterija za javnost. Međutim, pre nekoliko dana atraktivna manekenka priznala je da je ponovo srećna i zaljubljena. 

Danijelino srce osvojio je nekadašnji fudbaler Jevrem Kosnić, a prva fotografija zaljubljenog para sada je osvanula na društvenoj mreži Instagram. 

Instagram

 

Naime, Danijela i Jevrem zajedno su se pojavili na jednoj modnoj reviji u Crnoj Gori, a manekenka je deo atmosfere podelila sa svojim pratiocima. 

 

 

Zahvaljujući pomenutoj objavi primetili smo i to da dečko Danijele Dimitrovske nije skidao pogled sa nje, dok se ona sve vreme zadovoljno smeškala. 

Pročitajte Lep, zgodan i šest godina mlađi - Novi dečko Danijele Dimitrovske je ovaj bivši sportista

- Život je amplituda koja ide gore-dole. Svi imamo tužne i srećne trenutke, ali je činjenica da nas ljubav pokreće i da kada smo zaljubljeni i voljeni, da to ne možemo da sakrijemo, posebno žene, jer smo mi emotivnije i empatičnije - izjavila je nedavno Danijela, pa dodala:

- Mislim da je to što ste videli dovoljno, kao i to što kažem da sam srećna, tako da više od toga u ovom momentu ne bih otkrivala. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading