Danijela Dimitrovska

Lep, zgodan i šest godina mlađi: Novi dečko Danijele Dimitrovske je ovaj bivši sportista

Autor:

23.05.2023 20:21

Foto:

Foto:

Novi dečko Danijele Dimitrovske je bivši sportista, pogledajte kako izgleda



Nakon što je Ognjen Amidžić obelodanio vezu sa koleginicom Minom Naumović i njegova bivša supruga Danijela Dimitrovska podelila je sa javnošću da ima novog dečka.

Naime, kako piše magazin „Story“, dečko Danijele Dimitrovske zove se Jevrem, mlađi je od nje šest godina i bivši je sportista.

Pročitajte Ipak su 10 godina bili u braku, Danijela Dimitrovska prvi put o vezi Ognjena i Mine - Što se toga tiče

Instagram

 

Nekadašnja manekenka i vlasnica modne agencije "Models Inc.“ za pomenuti list otkrila je da je nova romansa došla u pravo vreme, pošto je na brak sa Amidžićem stavljena tačka.

- Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom.

Pročitajte Ognjen javno govorio o novoj devojci, Dimitrovska samo saopštila - Beba je devojčica! (foto)

Instagram

 

To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao...

Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru – kaže izvor magazina „Story”. 

Pročitajte Žena, od krvi i mesa - Danijela Dimitrovska pokazala lice bez trunke šminke (foto)

Danijela i Jevrem u vezi su već šest meseci, a iako u početku nisu hteli da otkriju svoju romansu, sve češća javna pojavljivanja su ih odala.

Dečko Danijele Dimitrovske zaljubljen je do ušiju u manekenku i sa njom ima ozbiljne planove, a da su i njene emocije jake pokazuje činjenica da ga je upoznala sa svojim prijateljima.

Inače, novi dečko Danijele Dimitrovske je bio uspešan sportista, a danas vodi privatan biznis.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading