Vratila mu se: Severina se zaklela na večnu vernost muškarcu koji je iz korena promenio njen život

Autor:

21.02.2022 18:00

Foto:

Foto:

Novi dečko Severine jedna je od glavnih tema medija u regionu



Veza Severine i Igora Kojića počela je zaista bajno, no kako je vreme prolazilo određene nesuglasice uzdrmale su njihov odnos, do te tačke da su nedavno, sada već bivši supružnici, odlučili da stave tačku na ljubav.

Pojedini mediji tada tokom njene i Igorove veze, preneli su da se Kojić protivio Severininoj saradnji s menadžerom Tomicom, te je zbog toga, kako prenose, usledio i prekid saradnje u februaru 2019. godine, kada je Seve svog menadžera tužila zbog nedovršenih poslova.

Pročitajte Dirljive reči Severine raznežile javnost: Prošlo je 10 godina od kada sam videla najlepše oči na svetu

Instagram

 

Novi dečko Severina glavna tema, slika pokrenula spekulacije

Tomica i Severina poslovno su sarađivali punih 17 godina, da bi pomenuti incident prekinuo njihvou plodonosnu saradnju. Ipak, tri godine i šest meseci nakon čitavog incidenta, Severina se svom menadžeru Tomici ponovo zaklela na večnu vernost, i to ni manje ni više, fotografijom na Instagramu.

Pročitajte Uvod u anatomiju: Naga Seve opet provocira čula

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Hani ja sa rešen da večno s tobom plešem... Sretan ti rođendan - napisala je Seve uz zajedničku fotku, na kojoj su mnogi primetili da Severina izgleda zaista srećno.

Da li se iza njihove saradnje kriju i određene emocije, zbog kojih je Igor insistirao na prekidu iste za sada nije poznato, no nema sumnje da ćemo vremeno videti kako stvari stoje, te da li su Kojićeve sumnje imale realnog osnova.

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

11.01.2023 08:13

vecna vernost ?hahahaaaaaaaaaaaaaa