Hrabro i samouvereno

Nakon teških optužbi na njen račun Severina zablistala na luksuznom ostrvu

Autor:

09.08.2021 14:15

Foto:

Foto:

Severina se suočava sa ozbiljnim optužbama svog bivšeg partnera Milana Popovića, koji je između ostalog tvrdio da pevačica manipuliše njihovim detetom.



Popularna pevačica Severina (49) nedavno se susrela sa ozbiljnim optužbama na njen račun, od strane njenog bivšeg partnera Milana Popovića sa kojim se pevačica već duže vreme bori za starateljstvo nad njihovim naslednikom Aleksandrom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Milan je u opšitnom intervjuu za domaće medije optužio Severinu za manipulisanje nad njihovim sinom, a sve nakon što se dečak na sudu izjasnio da želi da živi s mamom. Milan takođe tvrdi da pevačica nije koristila termine koje joj je sud dodelio, te da nije dovoljno vremena provodila sa detetom. 

Iako se povodom ovih navoda Severina nije oglašavala, te je odlučila da svoju borbu nastavi u tišini, pevačica je ipak odlučila da se na neko vreme 'skloni' od radoznalih pogleda, te je mir potražila na luksuznom Španskom ostrvu - Ibici.  

Pročitajte i Teška vremena: Severinin osmeh krije mnogo tuge

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Seve se sa Ibice javila objavivši niz fotki, a ako je suditi na osnovu njih pevačica nije ni malo zabrinuta zbog pomenutih prozivki na njen račun, te izgleda nikad bolje. Sa našom poslednjom konstatacijom slaže se i armija njenih obožavalaca, koji joj konstantno udeljuju brojne komplimente, te komentarišu njen savršeni izgled, te joj takođe pružaju podršku u borbi koju vodi sa bivši partnerom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Gordana

10.08.2021 08:21

Pa naravno, što ne bi zablistala,kao da na nju ista utiče. Besramnica. Samo izigrava celog života žrtvu.

Noć

10.08.2021 08:42

I??? Čega se pametetan stidi.... Olupana "barbika" na pjenu od pameti...