Željko Joksimović

Opustio se malo više: Željko Joksimović u nikad viđenom izdanju, Jovana fotografijom sve otkrila (foto)

Autor:

20.04.2023 16:00

Foto: Privatna Arhiva

Foto: Privatna Arhiva

Rođendan Željka Joksimovića supruga mu je čestitala ovako



Željko Joksimović danas je napunio 51. godinu, a njegova supruga Jovana na simpatičan način mu je čestitala rođendan.

"Srećan rođendan ljubavi", napisala je voditeljka uz fotografiju koja je privukla veliku pažnju.
Naime, Željko na slici pozira nasmejan u noćnom provodu, a posebno zanimljiv detalj je čaša koju pevač drži na glavi, te je usledilo mnoštvo komentara. 

Pročitajte Konačno je sve jasno - Majka Željka Joksimovića nije prisustvovala crkvenom venčanju sina, razlog je samo jedan (foto)

Instagram

 

Podsetimo, ulazak u šestu deceniju Joksimović je prošle godine obeležio gala žurkom, a za organizaciju spektakularne proslave pobrinula se njegova lepša polovina.

‒ Iako volim rođendane i svetkovine, mislio sam da ovog puta ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Ona i Manja su sve organizovale. Siguran sam da će to biti jubilej za pamćenje. 

Pročitajte Deca Željka i Jovane oduševila, Kosta je baš porastao, prelepa fotografija

Boško Karanović

 

Dolazim kao gost‒slavljenik i, iskren da budem, to mi baš prija. Pretpostavljam, na kraju, da sam i zaslužio takvu pažnju.

Verujem da će sve što dođe u narednih pedeset godina biti odraz onoga što sam uradio ranije. Videćemo. Verujem u dobro i pozitivno - izjavio je pred prošlogodišnju proslavu Željko, a da li će mu ove godine supruga prirediti nešto slično, ostaje da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading