Neda Ukraden

On je imao 33, a ona 19: Ovom čoveku je Neda Ukraden podarila ćerku, ludo su se voleli (foto)

Autor:

19.01.2024 18:03

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Bivši muž Nede Ukraden bio je poznati jugoslovenski reditelj i scenarista



Pored brojnih kvaliteta kojima slavna pevačica može da se pohvali, savršen izgled Nede Ukraden je nešto na čemu bi mnogo mlađe dame mogle da joj pozavide.

Iako je uvek bila na meti udvarača pevačica se samo jednom udavala, a bivši muž Nede Ukraden bio je četrnaest godina stariji od nje. 

Andreja Damnjanović

 

Naime, bivši muž Nede Ukraden bio je poznati jugoslovenski reditelj i scenarista Milan Bilbija kome je nakon deset godina zabavljanja izgovorila sudbonosno ”da”. 

Pročitajte Karirani džemper, tanke obrve i jaka šminka - Ovako je Neda Ukraden izgledala u mladosti (foto)

- Bila sam vrlo mlada kad sam ga upoznala, imala sam 19 godina, a on 33. Bio je moja prva velika ljubav. Naše zabavljanje se strašno odužilo, venčali smo se posle deset godina veze.

Željna slobode, jer sam rasla uz oca koji je bio strog i patrijarhalno nastrojen, praktično sam iz jednog “ropstva” prešla u drugo.

A ja sam neko kome je potrebna sloboda, autohtonost, mogućnost samostalnog odlučivanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Kada smo dobili dete, našoj sreći nije bilo kraja. Svili smo gnezdo u novom stanu ali su, uprkos velikoj ljubavi, naši različiti karakteri i navike uslovili rastanak.

Kada je počela erozija svega što nas je vezivalo, želela sam da okončam brak, kako detetu ne bismo priređivali scene koje nisu lepe.

Pročitajte Bele pantalone i nekako, ali dvodelni beli kupaći?! Neda Ukraden prodrmala žene, kratko i jasno

Zadržali smo uzajamno poštovanje, ostala sam mu veran prijatelj do poslednjeg dana, pomagala koliko sam mogla i uvek gajila međusobnu ljubav između njega i ćerke, koju je obožavao - otkrila je jednom prilikom pevačica za hellomagazin.rs.

Bivši muž Nede Ukraden preminuo je 2013. godine u Crnoj Gori. 

Komentari. (0)

Loading