Ljubinka Klarić

Bajka bez srećnog kraja: Ovo je bivši muž Ljubinke Klarić, razveli su se zbog... (foto)

Autor:

07.12.2023 20:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Bivši muž Ljubinke Klarić godinama živi u Americi



Život Ljubinke Klarić našao se u žiži interesovanja kada je njen naslednik Kosta odlučio da školovanje nastavi u inostranstvu, tačnije u Americi, gde godinama živi i radi njegov otac Nebojša Jovanović.

Iako joj je razdvajanje od sina jedinca teško palo, glumica nije želela da ga sputava. Ipak, situacija u kojoj se našla probudila je radoznalost javnosti, a mnoge je zanimalo samo jedno - ko je bivši muž Ljubinke Klarić.

Jelena Jovanov

 

Naime, bivši muž Ljubinke Klarić, finansijski konsultant, godinama živi u Los Anđelesu. Zanimljiv je podatak da se sa glumicom oženio u strogoj tajnosti, a svečana ceremonija održana je na Zemunskom keju. 

Pročitajte Majčino srce mora sve da izdrži! Ljubinka Klarić se javno obratila sinu, njene reči kidaju dušu (foto)

Za odlazak pred matičara znali su samo kumovi, a srećne vesti tek kasnije su podelili sa roditeljima. Ljubinka i Nebojša u braku su bili četiri godine, od čega su zajedno proveli tek polovinu vremena.

Iako su oboje verovali da će uspeti, ljubav na daljinu bila je kratkog daha, a glumica se sa sinom Kostom, koji je rođen u Americi, vratila u domovinu. 

- Razvela sam se od Nebojše, a razlog nije ništa što se u sedamdeset posto veza ne dešava. Jednostavno, daljina je učinila svoje.

Instagram

 

- On nije mogao da ostavi posao koji je tamo započeo pre nego što smo zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu - izjavila je tada Ljubinka, koja se posle razvoda vratila svojoj profesiji.

Pročitajte Bol je ogromna - Ljubinka Klarić neutešna, izgubila je najveću ljubav

Bivši muž Ljubinke Klarić nastavio je dalje, a sa glumicom je ostao u prijateljskim odnosima, te zajedno odlučuju o budućnosti njihovog naslednika. 

Komentari. (0)

Loading