Suzana Mančić

Suzana Mančić progovorila o svađama sa suprugom: Ume da me napadne...

Autor:

22.10.2023 11:30

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Brak Suzane Mančić i Simeona Ocomokosa traje pet godina, a evo oko čega nastaju svađe



Brak Suzane Mančić i Simeona Ocomokosa traje već pet godina, a njihova ljubavna priča počela je pre više od dve decenije.

Njih dvoje su se zakleli na večnu ljubav u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj. Odlučili su da jedno drugom daju dosta slobode, pa su veoma često razdvojeni i daljina im ne predstavlja problem. 

Privatna Arhiva

 

Voditeljka slobodno vreme u Beogradu ispunjava raznim hobijima, a jedan od njih je baštovanstvo.

Naime, Suzana uživa u gajenju ruža, a u jednoj emisiji pohvalila se da je dosta vešta u bašti, te da joj je pošlo za rukom da u samom centru prestonice odgaji božanstven ružičnjak.

Pročitajte Brak Suzane Mančić bio je pakao - Omalovažavao me je govoreći da više nisam ni lepa, ni mlada, obolela sam...

- Jako je interesantno što sam uspela da odgajim u samom centru grada jedan lep ružičnjak. Takođe, u Grčkoj, na Pilionu gde imamo kuću Simica i ja, brinem i za ruže koje imamo tamo, a neretko se i zbog toga svađam sa suprugom – istakla je Suzana pa dodala da njen suprug ume da je napadne da mu je upropastila ruže.

Luka Šarac

 

- Pošto ja znam kada ih treba poseći da bi rasle i cvetale, Simica ume da me napadne što sam to uradila i da sam mu upropastila ruže. Posle kada one procvetaju i budu još lepše, on se umiri. Mogu da kažem da sam ja jedna baštovanka.

Komentari. (0)

Loading