Simeon Ocomokos

Evo čime se zaista bavi suprug Suzane Mančić, nenormalno je bogat

Autor:

05.05.2023 19:51

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Suprug Suzane Mančić Simeon živi u Grčkoj, a u Srbiji se retko pojavljuje



Suzana Mančić već 25 godina uživa u ljubavi sa Simeonom Ocomokosom.

 Venčali su se u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj. Odlučili su da jedno drugom daju dosta slobode, pa su veoma često razadvojeni i daljina im ne predstavlja problem. 

Pročitajte Suprug Suzane Mančić pokazao pravo lice - Omalovažavao me je govoreći da više nisam ni lepa, ni mlada, obolela sam...

Luka Šarac

 

Simeon se zaljubio u Suzanu nekoliko godina posle kraha prvog braka, iz kojeg ima dve ćerke. Ugledan je biznismen i vrlo vešto održava ravnotežu između privatnog i profesionalnog segmenta života.

Studirao je pravo i ekonomiju na atinskom univerzitetu, piše HELLO!. Njegova radna biografija je raskošna: bio je stručnjak za komercijalu pri američkoj ambasadi u Atini, izvršni direktor Američko-helenske privredne komore, kao i generalni sekretar poslovnih saveta između Grčke i još nekoliko zemalja.

Suprug Suzane Mančić veoma je uspešan

U Atini je 1997. osnovao SGT, kompaniju za korporativne komunikacije, a tri godine kasnije otvorena je i filijala u Beogradu – Tsomokos Group International (TGI).

Pročitajte Beogradsko proleće 1975. godine - Nikad viđena fotografija Suzane Mančić od pre 48 godina, to je zaista ona

Profimedia

 

Kako piše u portfoliju grupacije, domaćim i stranim klijentima koji nameravaju da konkurišu na regionalnom i međunarodnom tržištu nude se visokokvalitetne komunikacione usluge.

Suprug Suzane Mančić je na čelu ovog uspešnog tima, a kao što vidimo posle skoro četvrt veka, ruže cvetaju i na ljubavnom polju koje deli sa Suzanom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Boza

06.05.2023 10:14

Dokle god **** daje pare razdvojenost nije problem.