Suzana Mančić

Kuća od kamena, pleteni nameštaj i pogled kao sa razglednice: Ovde živi Suzana Mančić sa suprugom

Autor:

07.09.2023 15:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Kuća Suzane Mančić i njenog supruga Simice pruža pogled kao sa razglednice, pravi raj na zemlji



Suzana Mančić već 25 godina uživa u ljubavi sa Simeonom Ocomokosom. Daljina im, kažu, ne predstavlja problem, a voditeljki život na dve adrese izuzetno prija. 

Mirko Tabašević

 

– Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad.

Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali biću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živeti od mene i nadalje –  priznala je Suzana u jednoj emisiji.

Pročitajte Evo čime se zaista bavi suprug Suzane Mančić, nenormalno je bogat

Bračni partneri ponosni su vlasnici nekoliko nekretnina, ipak, kuća na Pilioponu, poluostrvu u Tesaliji između Atine i Soluna se po svojoj lepoti posebno izdvojila. 

Instagram

 

Kamena kuća Suzane Mančić u ružičastom stilu koju okružuju starinski zemljani ćupovi i prelepo cveće idealno je mesto za beg od svakodnevnice. 

Pročitajte Nije teško, jede se kašikom, može i hladno - Jelo Suzane Mančić kojim je oduševila muža

– Uhvati zrak sunca, tu kratku, ali momentalnu radost. Život je lep – napisala je voditeljka ispod jedne fotografije na Instagramu. 

Instagram

Instagram

 

Terasa sa pletenim nameštajem je, kako sama ističe, savršen kutak za lenstvovanje u hladovini. A tu je i prelepi beli pas kojeg Suzana i Simica neizmerno vole. 

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading