Suzana i Simeon

Suzana Mančić iskrena, život ide dalje: Novu godinu dočekujem sama

Autor:

30.12.2022 18:24

Foto:

Foto:

Suzana Mančić i Simeon Novu 2023. godinu ne dočekuju zajedno



Suzana Mančić novogodišnjim praznicima veoma se raduje. Pre samo nekoliko dana katolički Božić zajedno sa suprugom Simeonom i ćerkama obeležila je u Atini

Pročitajte Suzana više ne želi da živi u strahu - Taj čovek je pretio meni i mojim ćerkama, zapaljen mi je auto ispred kuće

Instagram

 

Suzana Mančić i Simeon trude se da što više vremena provode zajedno, ali čak i kada nisu jedno pored drugog ne žele da tuguju. Novu godinu voditeljka neće dočekati u društvu supruga, niti sa ćerkama, ali joj to neće pokvariti dobro raspoloženje.  

- Za ovaj doček ću sedeti sama kod kuće. Srediću se i gledaću neki program, čak sam i drugaricama predložila da dođu kod mene da obučemo neke lepe haljine i da uživamo. Muž mi je otišao na planinu, a pošto tamo od snega ne može da se izađe iz kuće, rekla sam da neću više da idem na Pilion zimi. Kratko je rekao: "U redu"! Vidite to je osvajanje bračne slobode - kroz osmeh je otkrila Suzana koja je po drugi put na ludi kamen stala u 61. godini. 

Pročitajte Ovo su ćerke Suzane Mančić - Lepotice nikad ne viđamo u javnosti, neverovatno je koliko liče na majku

Privatna Arhiva

 

- Drugi put sam se udala sa 61 godinom. Spoznala sam ljubav posle mnogo godina i to je zrelost. Na početku me je fizički bolela razdvojenost, a onda sam shvatila da postoje njeni benefiti. Kad smo zajedno, lepo se slažemo, nekada se i posvađamo, ali i to ide u rok službe. Razdvojenost nam sada prija jer je lepo i dobro sačuvati neko vreme samo za sebe - zaključila je u intervjuu za Alo Suzana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading