Suzana Mančić

Reči Suzane Mančić svi komentarišu, da li su upućene Simici: Ako me ne voliš, idi brate...

Autor:

09.07.2023 14:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ljubavni život Suzane Mančić pod lupom javnosti, voditeljka otkrila detalje koje do sada nismo znaliOmiljena loto devojka, Suzana Mančić na sceni je skoro pola veka.

Sa nepunih 18 godina postala je deo javnog miljea, a od tada ne prestaje da zrači lepotom, harizmom i pozitivnom energijom.

Printscreen Estradni arhiv

 

Iako nastoji da privatnost sačuva između svoja četiri zida, ljubavni život Suzane Mančić je tema o kojoj se često priča i piše. 

Pročitajte Suzana Mančić proživela pakao - Omalovažavao me je govoreći da više nisam ni lepa, ni mlada, obolela sam...

U nedavnom intervuu šarmantna voditeljka je otkrila da je njen posao u više navrata trpeo zbog ljubavi jer je, kako kaže, bila spremna sve da ostavi. 

- U poslu sam rizikovala zbog ljubavi. Nekoliko puta sam pravila velike rezove u karijeri jer se zaljubim. Zaljubim se i jednostavno odem. Nema me, ali nije mi žao.

Mirko Tabašević

 

Ljubavni život Suzane Mančić dobio je novi smisao kada je pre 25 godina uplovila u vezu sa Simeonom Ocomokosom.

Venčali su se u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj, odakle je on poreklom. Iako su često razdvojeni, bračni partneri odlučili su da jedno drugom daju dosta slobode, a daljina im ne predstavlja problem. 

Pročitajte Evo čime se zaista bavi suprug Suzane Mančić, nenormalno je bogat

- Ako me voliš, bićeš sa mnom. U suprotnom, ako me ne voliš, idi brate. Nko te ne tera da budeš sa nekim osim iz ljubavi. Ako sam ti ja dobra, nećeš tražiti drugu - kaže Suzana ne voli da kontroliše svog partnera.

- Uspevamo dvadeset i nešto godina da budemo zajedno, iako ne živimo skupa i onim bračnim klasičnim životom.

Mislim da poštuje profesionalca u meni isto kao što i ja poštujem njega i njegov posao. Razumem ga i ne postavljam mu pitanja gde je, šta je i sa kim je - zaključila je voditeljka, a prenosi Blic. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading