Suzana Mančić

Suzana Mančić Božić slavi u Atini kod supruga Simeona, porodica na okupu (foto)

Autor:

25.12.2022 12:00

Foto:

Foto:

Suzana Mančić Božić dočekuje srećnija nego ikada, čarolija u Atini



Suzana Mančić Božić slavi u Atini sa suprugom i ćerkama. Popularna voditeljka pre nekoliko dana otputovala je u grčku prestonicu sa ćerkama Teodorom i Natalijom, kako bi zajedno sa suprugom, grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom dočekala najradosniji hrišćanski praznik, rođenje Isusa Hrista, koji se u Grčkoj obeležava po gregorijanskom kalendaru, 25. decembra. 

Pročitajte Suzana više ne želi da živi u strahu - Taj čovek je pretio meni i mojim ćerkama, zapaljen mi je auto ispred kuće

Instagram

 

Uz tradicionalne običaje koji prate ovaj praznik, Suzana i njene ćerke uživale su i u obilasku znamenitosti u Atini.

- Moji prijatelji se često čude što moje ćerke, već odrasle devojke, vole da putuju sa mnom. Nema tajne, nas tri se lepo slažemo, smejemo se i družimo kao prave drugarice. Sad smo svoju Novu godinu dočekale i pre 31. decembra. Nekoliko dana provele smo u sunčanoj i okićenoj Atini, malo uživale u kupovini, malo se častile toplom čokoladom i rashlađenim šampancem. Obilazile smo lepa mesta, slušale Bečke dečake i divile se pogledu sa restorana na krovu Grand Bretagne hotela - otkrila nam je Suzana.

Pročitajte Ovo su ćerke Suzane Mančić - Lepotice nikad ne viđamo u javnosti, a lepotu su nasledile od mame

Instagram

 

Voditeljka je imala priliku da obiđe i Gradsku kuću Atine, istorijsko zdanje u kome su se donosile mnoge važne odluke proteklih 150 godina.

- I evo me i sali senata. Po zidovima je ilustrovana mitoligija Grčke - objasnila je. 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading