Suzana Mančić

Suzana više ne želi da živi u strahu: Taj čovek je pretio meni i mojim ćerkama, zapaljen mi je auto ispred kuće

Autor:

13.11.2023 16:11

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suzana Mančić pretnje je dobijala mesecima, nepoznati progonitelj je i njenim ćerkama pretioSuzana Mančić mesecima bila žrtva progonitelja, nepoznati čovek pretio je njoj i ćerkama.

Poznata voditeljka prvi put progovorila je o nasilju i psihičkom maltretiranju od strane nepoznatog čoveka.

Naime, Suzana Mančić pretnje je dobijala svakodnevno,telefonom ili porukama koje su s vremenom postajale sve opasnije. Pretio je prvo njoj, a zatim i njenim ćerkama Teodori i Nataliji.  

Nikola Čubrilo

 

- Ne znam kako je taj čovek uspeo da pronađe broj mog telefona. Zahtevao je da se vidi sa mnom, a kako sam shvatila sa kim imam posla, nisam odgovarala ni na pozive ni na poruke.

Međutim, poruke su iz sata u sat bivale sve opasnije. Pisao je da zna gde živim, kuda se krećem, da mi je glava u torbi, da nigde nisam sigurna.

Suzana Mančić pretnje je odmah prijavila policiji

Pretnje su bile upućene ne samo meni, nego i mojim ćerkama, tvrdio je da zna kuda idu i kad i gde može da ih presretne.

Užasno sam se uplašila, pre svega za njihovu bezbednost, jer je delovalo da je spreman da pretnje ostvari. Da stvar bude još gora, tada mi je neko zapalio auto ispred kuće, pa je proganjanje samo prelilo čašu.

Pročitajte Recept za sarme Suzane Mančić svideće se najvećim gurmanima, u ovome je tajna

Pošto su poruke stizale jedna za drugom i bivale sve strašnije, morala sam da se obratim policiji - tvrdi Suzana. 

Mirna Marković

Policajci iz SUP Zemun uspeli su da zajedno sa kolegama iz interpola pronađu progonitelja veoma brzo, na svu sreću. Međutim, on se tu, nažalost, nije zaustavio. 

- Svoju agresiju i bes preusmerio je na moju koleginicu i prijateljicu, takođe voditeljku Draganu Katić, što je grozno.

Strašno je kad te neko dovede u situaciju da živiš u strahu. Strah je najgori, gori čak i od onog što bi možda moglo da se dogodi. Stalno si u grču, stalno razmišljaš o svemu tome i ne možeš da se opustiš. 

Pročitajte Suzana Mančić progovorila o svađama sa suprugom - Ume da me napadne...

Suzana Mančić pretnje nije dobijala izvesno vremeposle tog incidenta, ali otkako su društvene mreže doživele ekspanziju, situacija je postala nepodnošljiva.

Bila je primorana da se u nekoliko navrata obraća tužilaštvu i odeljenju za suzbijanje visokotehnološkog kriminala. 

Ata Images

 

- S vremena na vreme dobijam zastrašujuće poruke, da ti se digne kosa na glavi. Mislim da se ljudi na mrežama leče i prazne, a pojedini su baš ozbiljni pacijenti, koji sigurno imaju dijagnozu i karton u nekoj zdravstvenoj ustanovi.

Drugarice mojih ćerki su me naučile da napasnike blokiram, kao i da ih obavezno prijavim policiji. Nekoliko puta bila sam prinuđena to da uradim i moram da kažem da su policajci bili vrlo efikasni, pomogli su mi.

Pronašli su odakle dolaze pretnje i neke od tih sajtova i profila su zatvorili. 

Komentari. (0)

Loading