Suzana Mančić

Ne skida osmeh sa lica: Suzana Mančić se vratila prvoj ljubavi, najnovija fotografija

Autor:

06.03.2024 12:21

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Fotografija Suzane Mančić pokrenula lavinu komentara, razlog je ovo



Jedno od najpoznatijih TV lica Suzana Mančić aktivna je na društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima rado deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života.

Armija fanova pomno prati, lajkuje i komentariše njene objave, međutim, najnovija fotografija privukla je nezapamćenu pažnju javnosti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, slavna voditeljka rođena je 22. novembra 1956. u Beogradu kao jedino dete Vere i Aleksandra Mančića koji su joj u životu bili najveći oslonac i podrška. 

Pročitajte Ko bi rekao... Otkrivamo koliko je visoka Suzana Mančić (foto)

Pre nego što se oprobala u ulozi voditeljke i postala najpoznatija „loto devojka” Suzana je, zahvljujući svojim vokalnim sposobnostima, postigla veliki uspeh

Ona je 1976. godine učestvovala na festivalu u Subotici. Izvela je pesmu „Ogledalce, ogledalce“ i osvojila je drugo mesto.

Dve godine kasnije je na „Inter talent” festivalu u Češkoj osvojila nagradu za najbolju interpretaciju, a 1983. je u izdanju Diskosa izašao njen prvi album „Okreni moj broj”.

Mirko Tabašević

 

Mančićeva je učestvovala i na jugoslovenskom izboru za Pesmu Evrovizije 1987. godine koji je održan u beogradskom Sava centru. Njena numera „Vreme nežnosti” našla se na jedanaestom mestu. 

Iste godine je predstavila album „Imaš sreće što te volim“, a 2012. publiku je oduševila kompakt-diskom „Neukrotivo srce“.

Pročitajte Operacija sa kojom se ne treba igrati - Suzana Mančić se oglasila nakon intervencije, najnovije informacije

Da je muzika bila i ostala njena najveća ljubav, svedoči i najnovija fotografija Suzane Mančić. Naime, voditeljka se pre nekoliko dana pojavila na rođendanu Sanje Marinković.

Opijena dobrom atmosferom latila se mikrofona i svojim izvanrednim glasom još jednom je oduševila sve prisutne.

Instagram

 

Fotografija Suzane Mančić osvanula je Instagram profilu slavljenice, a fanovi su ushićeno poručili da se osmeli i snimi novi singl. Da li će to i učiniti, ostaje nam da vidimo...

Komentari. (0)

Loading