Vlado Georgiev

Ona je bila najveća ljubav poznatog Barbe

Autor:

18.10.2022 13:15

Foto:

Foto:

Poznata glumica je nekada bila velika ljubav Vlade Georgieva



Poznati pevač Vlado Gerogiev od kada je započeo svoju muzičku karijeru važi za velikog zavodnika. Pa, su ga tako često spajali i viđali sa mnogim lepoticama. Iako je od 2014. godine uplovio u emotivan odnos sa partnerkom Milicom Samardžijom sa kojom ima dve ćerke Sofiju i Elenu, sa kojom je našao mirnu luku, on je pre veze sa njom bio u emotivnoj vezi sa glumicom Andreom Mugošom. Poznati Barba je nakon raskida višegodišnje veze sa Irenom Market, uplovio u vezu sa crnogorskom glumicom Andreom Mugošom, koja je očarala ceo region svojom ulogom u domaćoj seriji "Budva na pjenu od mora." Vlado i Andrea bili su u ljubavi 2014. godine, a njihova veza iako se o njoj nije mnogo znalo, intrigirala je javnost. 

Instagram screenshot @andreamugosa_

 

 

 

Pročitajte Za njom uzdišu SVI - Vlado Georgiev smuvao OVU POZNATU GLUMICU! 

 

Mlada glumica koja je široj javnosti i publici poznata po ulozi simpatične služavke porodice Bačić u gore pomenutoj seriji nije mogla da izađe na kraj sa tempom života koji je glumac vodio, kako je preneo portal Espresso. Pa, kako su tada preneli domaći mediji, Andrea je bila ta koja je prekinula njihov odnos. "Ona je bila prva devojka s kojom se Vlado viđao nakon raskida s dugogodišnjom emotivnom partnerkom Irenom Market. Njih su upoznali prijatelji i sve je krenulo baš onako kako su oboje želeli, ali nije potrajalo. Mladoj glumici nije se svideo njegov način života, a i sve više je dolazilo do mimoilaženja stavova. Andrea je saopštila Georgievu da je najbolje da se ne viđaju, a njegov ego mu nije dozvolio da je ubeđuje u suprotno", kako prenosi pomenuti portal.

Posle njihovog raskida, poznati par nije komentarisao navode o svojoj vezi, nakon čega je svako od njih krenuo svojim putem, pa je tako poznati pevač nedugo zatim upoznao svoju saputnicu Milicu Samardžiju, sa kojom je oformio porodicu i dom, dok je glumica Andrea Mugoša pronašla sreću kraj svog izabranika sa kojim je dobila sina.

Instagram screenshot @andreamugosa_

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Novak ilic

18.10.2022 16:24

Djutuzuzuzuzzzzzzuuuuzuzzuzzzututzuuzuzzuzuzzuzgzzuuzuizuzuuuhhhv

realno

23.10.2022 09:17

Degutantno je nazivati bivšu devojku najvećom jubavlju pored supruge i dvoje dece. Čisto da znate.