Ljubinka Klarić

Brak je bio nezrela odluka, ali... Ljubinka Klarić nikad iskrenije progovorila o razvodu

Autor:

30.11.2023 20:41

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Razvod Ljubinke Klarić dogodio se samo dve godine nakon venčanja, a tek sada je progovorila o razlozima



Ljubinka Klarić u jeku popularnosti odlučila je da život promeni iz korena i preseli se u Ameriku. 

Tamo je upoznala Nebojšu Jovanovića, s kojim je ubrzo dobila i sina jedinca Kostu. Ipak, razvod Ljubinke Klarić dogodio se takođe brzo, kao i sve drugo, samo dve godine nakon što je izgovorila sudbonosno „da”.

Jelena Jovanov

 

Gostujući u emisiji „Na terapiji" kod Slavice Đukić Dejanović slavna glumica otkrila je brojne nepoznate detalje iz privatnog života. 

Prisetila se perioda kada je bila najpopularnija, igrala čak četrnaest predstava istovremeno, a kući je dolazila tužna i nesrećna. Baš iz tog razloga poželela je da život promeni iz korena preseljenjem preko okeana, u obećanu zemlju.

Ata Images

 

Razvod Ljubinke Klarić bio je logičan sled događaja koji su postojali u braku

Tamo je upoznala Nebojšu za koga se udala nakon samo tri meseca zabavljanja. Jedini razlog zbog kog je ostala u Americi je upravo njen partner kojem je rodila sina. Međutim, ljubav nije potrajala.

- Znate šta, ne osim što sam odlučila da ostanem u Americi, ali ja moram da kažem da bez obzira što je to bila zajubljenost i tako dalje, da možda odluka o naglom preseljenju, naglom venčanju, jer ja sam letela, mi smo se viđali jednom mesečno, išla sam tamo-ovamo, pa je došlo i do braka...

Pročitajte Bila je nemoćna da ga spreči - Sin Ljubinke Klarić doneo neočekivanu odluku

To je bila dosta nezrela odluka koja je, hvala bogu, rezultirala Kostom, ali pitanje je da smo mi bili dovoljno zreli, da smo se dovoljno dobro poznavali, možda bi to zajedništvo imalo neki drugi smer. 

Možda do braka nikad ne bi došlo, ali da, Kosta jeste dete ljubavi koje se desilo tog trenutka, tako da dobra stvar je eto to – kaže iskreno Ljubinka.

Instagram

 

Razvod Ljubinke Klarić tema je o kojoj glumica danas sa lakoćom govori, dok je o sadašnjem partneru i dalje veoma tajnovita. Na pitanje šta misli o diplomatama, dramska umetnica sa osmehom je izjavila:

- O diplomatama mislim sve najbolje. Ne, nigde nije potvrđeno da postoji emotivna komunikacija, zapravo to su sve nagađanja, sve što je izašlo u novinama su nagađanja.

Komentari. (0)

Loading