Jelisaveta i Miloš

Višemilionski razvod: Šta Jelisaveta dobija posle kraha braka sa Teodosićem?

Autor:

18.03.2024 16:20

Foto: ata images/dusan milenkovic, antonio ahel

Foto: ata images/dusan milenkovic, antonio ahel

Razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića vest je koja je mnoge šokirala



Svi mediji danas pišu samo o jednoj temi, a to je razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića posle sedam godina braka.

O razlozima kraha braka ne prestaje da se spekuliše, a kako tvrde izvori bliski sada već bivšim supružnicima, oni već izvesno vreme žive na različitim adresama.

Luka Šarac

 

Iako je delovalo da uživaju u ljubavi i skladnom odnosu, istina je bila nešto drugačija a tek danas se saznalo da oni već više od godinu dana žive kao prijatelji.

Nepoverenje i konstantne svađe dovele su do toga da košarkaš i glumica sednu i porazgovaraju o budućnosti na koju nisu gledali isto, te su shvatili da je razvod jedino rešenje.

Kada su u junu 2017. godine stali na „ludi kamen” posle svega nekoliko meseci zabavljanja, svi su govorili o predbračnom ugovoru i šta bi kome pripalo ako dođe do kraha braka?

Razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića - kako se deli imovina?

Prema listi najplaćenijih sportista na evropskom kontinentu, koju je objavio sajt "talkbasket.net", Miloš Teodosić je u samom vrhu tabele sa prosečnom zaradom od dva miliona evra na godišnjem nivou.

Antonio Ahel, Ivica Veselinov/ATA Images

 

Imovina koju je supružnik stekao pre sklapanja braka predstavlja njegovu posebnu imovinu, a imovina koju jedan od supružnika stekne u toku trajanja braka, nasleđem, poklonom ili drugim pravnim poslom kojim se pribavljaju isključivo prava, predstavlja njegovu posebnu imovinu, navodi se u ovom pravnom aktu.

S obzirom na to da se razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića dogodio, a ne znamo da li su njih dvoje potpisali predbračni ugovor, postoje dve opcije.

Pročitajte Zbog ovoga se Jelisaveta i Miloš Teodosić razvode, više nije tajna

Ukoliko su potpise stavili na ugovor pre braka, jasno je da ona ne bi dobila ništa od suprugove zarade i/ili njegove imovine.

Ako pak nisu potpisali ugovor pre sklapanja bračne zajednice, a ne mogu da se sporazumno dogovore oko podele imovine i zarade stečene tokom zajedničkog života, sve što su stekli u braku deli se na pola.

Instagram

 

Jelisaveta bi, u tom slučaju, dobila 1.000.000 evra po godini braka, ukoliko njegova zarada ostane ista.

Komentari. (4)

Loading
Ljilja

19.03.2024 10:56

A sta je sa njenom zaradom? Pa valjda se i to deli na pola?

Vesna

19.03.2024 17:21

Pobogu ljudi, istolerišite malo, čuvajte svoju porodicu, ne povodite se ... Nadam se da su ovo samo senzaliolističke vesti!

mile

19.03.2024 17:57

Ljudi razvod braka ne postoji.Dozovite se pameti. Sve osim ako ne uhvatiš ženu na gomili s nekim nije razlog da je ostaviš i greh je pred bogom i ozbiljna stvar. Brak je jedan za ceo život.