Miloš i Jelisaveta

Poznata novinarka raskrinkala Tea i Jelisavetu: Nisu poštovali sebe, njegova majka...

Autor:

20.03.2024 18:55

Foto: Damir Dervišagić/Antonio Ahel ATA Images

Foto: Damir Dervišagić/Antonio Ahel ATA Images

Razvod Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin i dalje glavna tema



Razvod Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin i dalje je glavna tema u medijima.

Kada se saznalo sa krah braka košarkaša i glumice, pojavile su se mnoge informacije kako njihov odnos nije dobar već neko vreme, kao i to da su pokušali da sve sakriju od javnosti.

ata images/dusan milenkovic, antonio ahel

 

Razvod Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin - ovo su detalji

Ovom temom pozabavila se i novinarka "Kurira" Ljiljana Stanišić koja je probala da stupi u kontakt sa slavnim parom, pa je u emisiji „Puls Srbije“ otkrila više o njihovom razvodu.

- Kao novinar sam kontaktirala prvo sa Milošem na broj telefona poznat redakciji. On se nije javljao na telefon.

Posle toga sam pozvala Jelisavetu, koja se takođe nije javila na telefon, a onda sam joj poslala i direktnu poruku sa konkretnim pitanjem: "Šta se dešava, da li je tačno, da li da prenosimo informaciju, da li se razvodite ili se ne razvodite?"

Pročitajte Nekad u vezi, sada se razvode - Miloš Teodosić i Sofija Rajović solo u isto vreme, sudbina ili slučajnost?

- Tada sam shvatila da zapravo ni Miloš, niti Jelisaveta ne poštuju ni sebe, ni svoj brak, ni tu zajednicu, zato što se nisu udostojili da odgovore na poziv novinara.

Da su se javili i rekli razvodimo se ili ne razvodimo se to bi bilo u redu prema onima koji prate celo ovo dešavanje, a i stavili bi tačku na spekulacije - rekla je novinarka.

- Poštujem kolege koji su izneli apsolutno sve informacije koje oni imaju sa terena ili iz pouzdanih izvora, a da su bliski Jelisaveti i Milošu.

Stefan Tomašević, Antonio Ahel/ATAImages

 

- Upravo zbog toga otišla sam korak dalje da pomognem kolegama iz "Kurira" i pozvala sam porodicu. Dakle, ko će bolje da zna šta se dešava od onoga ko je zapravo u kući. Kontaktirala sam sa bakom.

Žena je zaista bila kulturna, lepo je porazgovarala sa mnom. Rekla je da ona ne zna, da nije upućena u to šta se dešava u braku njenog unuka. Interesantno je to da je juče bio i Milošev rođendan.

Pročitajte Krv nije voda - Sestra Jelisavete Orašanin se javno obratila Milošu Teodosiću

- Pitala sam da li se čula sa unukom. Da li mu je čestitala? Dakle, bio je to jedan ljudski, profesionalni razgovor koji smo nekoliko minuta vodili, da bi njegova majka Zorana otela, bar je to moj utisak, slušalicu od svoje majke i drsko nastavila razgovor sa mnom. 

Bila je vrlo neprijatna i nekulturna. Neočekivano zaista za ženu, koja je, ili bi trebalo da bude, akademski građanin u ovoj zemlji. 

Iako sam bila veoma ljubazna i srdačna, ona je odbrusila da njoj niko neće da govori šta će ona da radi u njenoj kući iako to nije bilo ni moje pitanje - istakla je Ljiljana Stanišić, piše Kurir.

Damir Dervišagić

 

 

Komentari. (0)

Loading